PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=705591}
5,1 1,9 tys. ocen
5,1 10 1 1860
Zagadka willi Róża
powrót do forum filmu Zagadka willi Róża

Redakcjo

ocenił(a) film na 9

Kiedy wreszcie zaakceptujecie dodany plakat, obsadę, opis i prawidłowy tytuł? Ile można czekać?
To wszystko jest napisane, ale wciąż nie wyświetla się.

ocenił(a) film na 4
Adam_ZNZW

Oni są na etapie rok nazad. Poza tym rzadko co akceptują poza własnymi rzeczami.

ocenił(a) film na 9
Krzypur

No właśnie widzę, nie tylko tu coś dodałem, i wciąż nic nie ma, a widzę, że dziennie chociaż jedna osoba ocenia ten film, a dla tych, którzy jeszcze go nie widzieli, nie jest to dobra zachęta, gdy ogląda się pustki na temat filmu, pzdr Krzypur;)

Adam_ZNZW

Czas jest też dodany a się nie wyswietla

ocenił(a) film na 9
k5ys

Tak więc o co chodzi. Kto koordynuje te zmiany zwykłych użytkowników.

Adam_ZNZW

Weryfikatorzy

ocenił(a) film na 4
Adam_ZNZW

przede wszystkim obowiązuje kolejka. bywa też tak, że sprawdzają poza kolejką gdy np. weryfikują dane przy jakimś filmie i widzą, że są dodane też inne materiały, to też je sprawdzą. no ale to różnie bywa. nie tylko Ty dodajesz. dużo jest dodających, więc i dużo roboty. sprawdzą i zaakceptują (lub odrzucą) jak nadejdzie Twoja kolej. ogólnie to mnie też to denerwuje, że tak długo zalegają dodawane materiały

ocenił(a) film na 9
kryslav

Rozumiem, ale grubo ponad miesiąc to przesada, nie lepiej było by samemu dodać (administratorowi, weryfikatorowi czy komuś innemu z uprawnieniami edycyjnymi) niż czekać, aż zniecierpliwieni użytkownicy sami będą dodawać obsadę i dr. Z tego co widzę, jest dodanych ok. 10 różnych obsad przez użyt., które czekają na akceptację. No cóż, na razie czekam i zaglądam:)

ocenił(a) film na 4
Adam_ZNZW

hmmm... powiem tak: mam dodaną obsadę (ta najstarsza), która czeka na weryfikację od 26 czerwca, więc tylko czekanie mi pozostało
widzę, że najstarszy plakat do Vila Roza został dodany 16 XI (nie wiem, czy to akurat Twój), więc jeśli chodzi o plakaty, to nie tak dawno. poza tym, nie martw się, że Twoja kontrybucja czeka i dodawaj dalej

p.s. widzę, że dopiero zaczynasz zabawę w dodawanie (chyba, że to chwilowy wybryk), więc życzę cierpliwości - na początku przyda się. najgorszy początek, później z górki

ocenił(a) film na 9
kryslav

Faktycznie niedawno zacząłem sprzedawać swój gust, oceniając filmwebowskie artykuły filmowe:) Rozumiem, ale sam przyznasz, od 26 czerwca, toż to pół roku. Dopóki nie zobaczę moich zmian na stronach, jak np. w Elena Petrova, gdzie dodałem zdjęcie czy Irena Miliankova, gdzie dodałem biografię, dopóty poczekam z dodawaniem informacji, bo chcę widzieć, że mój wkład nie jest bezcelowy.

Ps. akuratnie plakatu do Zagadki willi Róża nie dodawałem:P

ocenił(a) film na 4
Adam_ZNZW

tak, pół roku, ale przykładowo przedwczoraj zaakceptowano mi obsadę, którą dodałem 25 sierpnia. tak więc różnie to z nimi bywa, jak już wcześniej napisałem