PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126171}

Zagadka zbrodni

Sal-in-sui Choo-eok
2003
7,6 19 tys. ocen
7,6 10 1 18502
8,1 37 krytyków
Zagadka zbrodni
powrót do forum filmu Zagadka zbrodni

-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------

Ok a ja mam taka teorie ,że zabójcą mogłbyć det. Suh czy Seo ten z Seulu... no bo
przyjechał od razu po 1wszych zabójstwach , starał się naprowadzić na następne...
sugerował motyw , gdzie może być ukryte ciało etc. i ostatnia ofiara z plasterkiem... znał ją
wcześniej... pozatym kiedy Ci 2 w nocy podglądali msce zbrodni , on też przyszedł... niestety
amator onanizmu sięwtedy napatoczył i w sumie nie wiadomo co tak naprawde chciał
zrobić.... a Wy jak myślicie :) pzdr

wi1q_3

też w pewnym momencie pomyślałem że ten detektyw może być zabójcą. Nigdy się nie dowiemy

ocenił(a) film na 10
lesiu234

Detektyw Seo Tae-Yoon nie był byc mordercą bo to jak przeżył zabicie uczennicy ofiary z plasterkiem go eliminuje, zresztą panna z domku na wzgórzu by go rozpoznała logiczne po prostu był kumaty i potrafił łączyc fakty i jak sam mówił papiery nie kłamią...,prawdziwym mordercą był koleś którego paradoksalnie puścili razem z Detektyw Parkiem który zawsze był za biciem i szwindlami,a kiedy zobaczył wyniki z ameryki zawierzył ślepo papierom..zresztą ostatnia scena gdy pyta się dziewczynki jak wyglądał koleś...ona odpowiada mu był gładki..on .. w jakim sensie ..ona zwyczajny i wtedy uzmysławia sobie że popełnił błąd ..przynajmniej ja to tak odebrałem.Film mistrzostwo świata Koreańska perła wśród gatunku ostatnio pokazał się równie doby i tez na faktach A-i-deul...(Dzieci)

ocenił(a) film na 7
emm79

"zresztą panna z domku na wzgórzu by go rozpoznała logiczne" - taa logiczne , przecież ta panna mówiła poźniej tej lasce detektyw , że nie patrzyła na zabójce , bo wiedziała , że zginie , czuła tylko jego miękkie dłonie , więc nie wiem czy to takie logiczne kolego...

ocenił(a) film na 10
wi1q_3

oj tam..oj tam..pewnie że logiczne oglądnij sobie jeszcze raz to zrozumiesz że jesteś w błędzie...sam moment jak koleś(morderca)w lasku wyciąga fanty(łyżeczke,długopisy i brzytwe) koło ostatniej ofiary( z plasterkiem)w tym samym czasie Detektyw Seo biega na oślep po miasteczku szukając typa..sam ten motyw go eliminuje od co..

ocenił(a) film na 8
wi1q_3

Po co detektyw z Seulu miałby sam siebie ścigać? Przecież on najwięcej wnosił do tego śledztwa. Poza tym w momencie jak morderca zabijał kolejną kobietę i w radiu leciała jego piosenka detektyw z Seulu był na komisariacie z resztą ekipy i słuchali na żywo tej piosenki. To tylko pierwszy lepszy argument. Pozdro