PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=719}

Zaginiony Świat: Jurassic Park

The Lost World: Jurassic Park
1997
6,9 100 tys. ocen
6,9 10 1 99813
5,5 41 krytyków
Zaginiony Świat: Jurassic Park
powrót do forum filmu Zaginiony Świat: Jurassic Park

Nie mam nic do parku jurajskiego bo uwielbiam wszystkie trzy części ale na boga!!! w tych filmach jest tyle błędów że to aż boli.

ocenił(a) film na 10

Książki Crichtona lepsze pod tym względem, choć nawet tam są drobne błędy. Co do filmów, to niestety seria ta nie dostała zbyt dobrych scenarzystów, zwłaszcza w części trzeciej. Ale tak to już jest z historiami, których ktoś nie rozumie do końca...

ocenił(a) film na 8
Raptosaur

trzecią część można pominąć milczeniem. Ci, ktorzy ją zrobili powinni płacić odszkodowanie za nazwanie takiego g@wna tytułem JurassicPark.
A co do dwóch pierwszych nie powiedziałbym że to wina scenarzystów. David Koepp jest bardzo dobrym twórcą tekstów. Oczywiście wg mnie bo Maliny tez mu się dostały. A błędy wynikają z tego że film musi się sprzedać i jego twórcy zdawali sobie sprawę że 90% widzów nie są aż takimi znawcami tematu by wychwycić błędy merytoryczne a za to do kasowego obrazu będą bardziej pasować niektóre przekoloryzowania.

użytkownik usunięty
air87

kolejny gimbus ze swoimi szkolnymi 'mundrosciami' i ograniczoną wyobraźnią, której życie jeszcze nie poszerzyło, skarży sie na rzekomy brak realizmu w filmie fabularnym. RĘCE OPADAJĄ!

ocenił(a) film na 8

ty pozdrów tam rodziców, bo to muszą być święci ludzie że przez tyle lat takiego de bila nie utopili w kiblu. I jeszcze kopiuje te same komentarze do wszystkich błagając żeby ktoś go zauważył :D ŻAŁOSNY jesteś w chooj :D ale przynajmniej pośmiać się można

użytkownik usunięty
Raptosaur

kolejny gimbus ze swoimi szkolnymi 'mundrosciami' i ograniczoną wyobraźnią, której życie jeszcze nie poszerzyło, skarży sie na rzekomy brak realizmu w filmie fabularnym. RĘCE OPADAJĄ!

użytkownik usunięty