PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=719}

Zaginiony Świat: Jurassic Park

The Lost World: Jurassic Park
1997
6,9 100 tys. ocen
6,9 10 1 99818
5,5 41 krytyków
Zaginiony Świat: Jurassic Park
powrót do forum filmu Zaginiony Świat: Jurassic Park

Kto pozabijał ludzi na statku??????????????
Bo na pewno nie tyranozaur
Ponieważ nie zmieściłby się na mostku

ocenił(a) film na 8
Hansjorgwest

właśnie, jest to trochę nie logiczne, przecież swoim cięzarem mógłby przeważyć statek :/ wpadka jak nic, zapraszam do siebie na bloga dot. Jurassic Park :)

ocenił(a) film na 6
Hansjorgwest

Mozę te Raptory dostały się na statek. W książce o pierwszej częśći jest moment gdy Raptory hasają sobie na zacumowanym statku. Może tu było podobnie tylko ten T-rex je zjadł potem?
zapraszam do mnie!!! Można tam obejrzeć moje filmiki i rysunki.

ocenił(a) film na 4
JaszczurXP

jak dla mnie wpadka i nielogicznosc scenariusza. taki urok tej czesci:D

ocenił(a) film na 5
Hansjorgwest

to były velocilaptory

Hansjorgwest

najprawdopodobniej to był ten młody tyranozaur

ocenił(a) film na 10
ArusArczes

To nie mógł być młody tyranozaur, bo jego przywieźli do San Diego helikopterem. Z resztą zamiast zadawać pytania tu gdzie każdy tylko się domyśla weźcie słownik od angielskiego i zadajcie to pytanie na oficjalnej stronie spielberga.
pozdro fani dinozaurów

yoda0700

A nie wzieliscie pod uwage pterodaktyli... Moze to one pozabijaly wszystkich an owym statku... Bo jakim cudem T-Rex by ich pozabijal, potem sie sam schowal do "sarkofagu" i jeszcze zamkna wlaz... Nie realne jak dla mnie. Mam ten film i kilkakrotnie ta scene przeanalizowalem...

Hansjorgwest

Nom wpadka...
zgodnie ze screnariuszem to było logiszne bo według niego do miasta dostały sie jeszcze 2 velociraptory, ale w końcowej wersji filmu wątek z raptorami usuneli a o tym zapomnieli...
Swoją drogą film naprawde dobry i nawet odwaze sie powiedziec ze przebija jedynke (jesli ktos uwaza inaczej - blagam! nie bijcie xP)