PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98930}

Zakochany kundel II: Przygody Chapsa

Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure
2001
7,1 18 tys. ocen
7,1 10 1 18156
Zakochany kundel II: Przygody Chapsa
powrót do forum filmu Zakochany kundel II: Przygody Chapsa

Zaczyna epoke kontynuacji kklasycznych filmów Disneya. Podoba mi się bardziej od 1 części. Jeden z moich ulubionych filmów Disneya

565465354

..........Teraz już nie

565465354

Można wiedzieć, co się stało, że zmieniłaś zdanie? ;)

Gladka

Ja tam nie uważam, żeby był lepszy od pierwszej części. Dorównuje mu, owszem, jest na tym samym poziomie, ale to jednak nie to samo. Chyba nie zdarzyło jeszcze, żeby kontynuacja była lepsza od pierwszej części.

I dołączam się do mojej przedmówczyni;)

565465354

Ja powiem tak - bardzo udany sequel. Zaznaczam jednak, że jedynka tak średnio mi się podobała. Głównie przez mdłe zakończenie.

ocenił(a) film na 7
565465354

Jeżeli chodzi o wykonanie, to nie ma sie do czego przyczepić- pięknie zrobiony. Jednak wnerwia mnie główny wątek- non stop piętnowanie ucieczki Chapsa. Jeżeli ktoś dokładnie się przypatrzył, jakie kary stosowano wobec niego na początku filmu- daję słowo że i wy byście uciekli:-) Dałbym 4, ale za tę scenę w parku daję 7 ;-)

ocenił(a) film na 10
565465354

A mi się dwójka podobała bardziej od jedynki. "Zakochany Kundel" to jeden z moich ulubionych filmów Disneya (był ulubionym zanim wyszła dwójka), jednak sequel mnie bardziej urzekł. Może to przez to, że Chaps i Angel są jeszcze słodkimi szczeniakami.

ocenił(a) film na 10
szynszyl9495

Najczęściej dwójka jest lepsza bo wtedy już lepiej znamy bohaterów.

ocenił(a) film na 10
szynszyl9495

ja też wolę dwójkę... to na pewno przez te szczeniaczki :)

An1234

Ja wolę 1 część , ale 2 tez jest fajna .
Szkoda tylko , że tak mało było powiedziane o siostrach Chapsa - Annette , Danielle i Colette :)
Mi najbardziej podobała się Anniette :)