PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464690}
2,9 5,8 tys. ocen
2,9 10 1 5787
2,0 3 krytyków
Zamiana
powrót do forum filmu Zamiana

...co z tego wyjdzie? Obsada jest bardzo przyjemna: Liszowska, Śleszyńska, Bohosiewicz, Tyniec. Ale czy uda im sięzrobić komedie na poziomie?

Lisitto

mysle ,ze sie nie uda :) coraz gorsze jest to polskie kino i opis tez nie jest jakis zachecajacy :)

Lisitto

Chała wyjdzie i tyle.

Lisitto

MEGA GNIOT ! Az szkoda kasy wywalonej w błoto...

bella_cosa

to się nazywa optymizm ;d

Lisitto

Wyjdzie figa z kurakiem posypana makiem... Czyli to co zawsze w polskim kinie ostatnich lat

_kudlaty_

ej bez przesady mi sie wydaje, ze to moze byc wreszcie cos noewgo w tym naszym kinie! Zapowiada sie ciekawie. O ile w ogole kiedys wejdzie do kin bo jak narazie tylko przesuwaja date premiery

lol_ka

Mądrzy ludzie nie oceniają filmu przez obejrzeniem go .

MCB

Mądra uwaga ...

Ja właśnie wróciłam ze specjalnego pokazu tego "filmu" w Atlanticu ... cóż ... są gusta i guściki ale jak dla mnie to wyszło nie wiadomo co ... jak na komedię to nie śmieszne (kilka drobnych gagów to za mało), fabuła porąbana (opowiadać nie będę żeby nie psuć nikomu filmu) a całość w sumie nudnawa, technicznie też miałam zastrzeżenia do ujęć i oświetlenia ... chyba że tak miało być ... wtedy zwracam honor ...
ale pewnie znajdą się i amatorzy takiego kina ... część pójdzie pooglądać Liszowską zrobioną na sex-wampa lub innych znanych aktorów (a lista płac jest dłuuuuuga i zróżnicowana) a inni będą woleli zobaczyć Michała Wiśniewskiego w nietypowej scenerii i charakteryzacji ... za kilka tygodni sami ocenicie ...

ocenił(a) film na 3
Dianaaa

No mi też nie specjalnie przypadl do gustu :( pomysł na film ciekawy, natomiast zarówno scenariusz jak i wykonanie pozostały daleko w tyle... ani Gąsowski ani Wolszczak nie byli wiarygodni, moim zdaniem jedynie Liszowska i Tyniec się obronili :-)

w sumie jedyna scena, która wzbudziła uśmiech na mojej twarzy to występ nie jakiej Billas :-)

Lisitto

Ja ogolnie czekam na ten film chyba tylko dla obsady...