PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464690}
2,9 5,8 tys. ocen
2,9 10 1 5787
2,0 3 krytyków
Zamiana
powrót do forum filmu Zamiana

Dawno nie widziałem tak dobrej polskiej komedii. Genialna muzyka i klimat filmu.
Fasola (Tyniec ;) ) wymiata w roli Geja. Liszowska i Wolszczak genialne. Nawet Gąsowski daje
radę. POLECAM!

ocenił(a) film na 6
arahiel

o jak dobrze, że ktoś ma podobne zdanie jak ja. Już się martwiłam, że może to ja nie zrozumiała, skoro mnie się podobało, a wszystkim innymi nie ....
Bawiłam się doskonale. Jedna z lepszych komedii, choc trochę "inna", nie tak łatwa i oczywista.
pozdrawiam.

magda_202

Kolejni zwolennicy filmów z serii "to nie jest kolejna komedia dla kretynów"W sumie zazdroszczę wam, ludzie którzy oczekują mniej są podobno szczęśliwsi.

ocenił(a) film na 9
nudnaja1234

Kolejny wielki krytyk filmowy co to tylko "ambitne" filmy ogląda, a swoją opinie o filmach czerpie z opinii innych "oświeconych". Trochę dystansu i humoru ;)

arahiel

Humoru?Jak dla mnie to w tym nic zabawnego nie było, ale jak to się w Rzymie mawiało "de gustibus et coloribus non est disputandum".

ocenił(a) film na 1
nudnaja1234

Boże jaki ludzie macie zły gust skoro podoba się wam takie coś, bo komedią to nie jest. Najgorszy film jaki widziałam. Moi wspóltowarzysze podzielają moją opinię. Gorzej niż dno!!

ocenił(a) film na 1
magda_202

Rzeczywiście, jest to komedia nieco "inna"...