Film bardzo słaby, może książka trzyma w napięciu (nie wiem nie czytałem), ale film jest po prostu nudny. Człowiek prawie 70 min. czeka aż coś się wydarzy, a tu nic.... Jedna scena i zwrot akcji i to wszytko.
Jak bym w domu oglądał to dał bym 3, ale za stracony czas i pieniądze w kinie 2..
zdecydowanie lepsza jest książka, w filmie zabrakło wszystkich scen i wogle inaczej pokazany niż w książce
Zgadzam się - film słaby, ponadto od początku przewidywalny. Ciągle czekałam na ten zaskakujący koniec, który nie nastąpił, gdyż to co podobno miało być zaskakujące ja wyczuwałam od początku. Pod koniec film infantylny. Do tego Kidman chyba jest po operacji plastycznej nosa, momentami w ogóle do siebie nie była podobna.
Zgadzam się, film nudny i przewidywalny, nie wiem jak można go porównywać do Memento i Incepcji, a spodziewałam się czegoś na tym właśnie poziomie. Nie można odmówić Kidman ani Firthowi kunsztu aktorskiego, moim zdaniem stworzyli niezły ,,duet'' i dzięki ich grze film jest ,,zjadliwy''. Podsumowując bardzo przeciętny.
Racja totalna padaczka że ta padlina ma taką ocenę,max 2 za to że nie zasnąłem ehh