Książka była fantastyczna, cieszę się, że główną rolę w ekranizacji zagra Kidman bo to jedna z moich ulubionych aktorek, gra świetnie. Oby premiera była jak najszybciej :)
Nicole Kidman tekże jest moją ulubioną aktorką wszędzie gdzie się pojawi jest zjawiskowa.Nie wiedziałem że ten film powstał na podstawie książki bo takiej informacji nie znalazłem ,w układziechciałbym ją przeczytać jeśli ktoś z was mógłby mi podać tytuł i autora tej książki byłbym wdzięczny...
Właśnie skończyłam czytać i od razu wklepałam tytuł w wyszukiwarkę. Kidman średnio znam, jak aktorkę; mało z nią filmów widziałam, ale Colina uwielbiam! <3
Ktoś wie może przypadkiem czemu jeszcze nie ma trailera do tego filmu? Plakat jest, aktorzy są, nawet data premiery na świecie i w Polsce..(!) wszystko pięknie to co ze zwiastunem w takim razie??
też nie mogę się doczekać tego filmu. Główna aktorka i do tego jej mąż to będzie świetna obsada główna!
Ksiazka byla kapitalna, z niecierpliwoscia czekam na film. Ciekawa jestem, jak Colin Firth wypadnie w tak nietypowej dla niego roli...
Serio ksiazka az taka swietna?
Juz ja kupilem na allegro ale zaginela w akcji:/ przesylka ekonomicza wiec moja strata ale skoro raz zaplacilem i nie doszla to juz mnie zniechecilo do ponownych prob. Teraz znowu czytam same superlatywy. Czy to jedna z tych pozycji, których sie nie odklada przed przeczytaniem do konca?
Jesli lubisz thrillery psychologiczne, to jestem pewna, ze ksiazka przypadnie ci do gustu. Ja przeczytalam praktycznie jednym tchem, bo trudno ja odlozyc, jak juz sie wciagniesz :)
Po obejrzeniu trailera strasznie zaciekawił mnie ten film. Lubie takie klimaty. Aż nabrałam ochoty na przeczytanie książki :)
Nienawidzę tej książki- przez nią totalnie wyłączyłem się z życie przez 2 dni! Oj wciąga! Arcydzieło! Film moost see :)
ja też byłam pod wrażeniem książki, mam nadzieję, że film w pełni jej dorówna i nie będzie jak w większości przypadków, że film zrobiono byle jak i po łebkach.
Ja również liczę, że film będzie tak dobry jak książka. :)
Ale może mi ktoś powiedzieć kim jest rzekoma Emily? Nie pamiętam aby taka postać występowała w przeczytanej przeze mnie niedawno książce.
ja się wybieram do kina w poniedziałek, mam nadzieję że bardzo się nie zawiodę :) zazwyczaj niestety filmy są gorsze od ksiązek no ale cóż zrobić. bardzo lubię kidman, mam nadzieję, że się spisze.
Byłam wczoraj i mam nadzieję, że się nie zawiedziesz. Zakochałam się w tym filmie. Książki nie czytałam, bo postanowiłam najpierw obejrzeć film<za względu na Colina Firth'a <3 > . Zobaczymy czy książka będzie lepsza od filmu ; ))
Racja, musze powiedzieć że udany seans. Naprawdę bardzo dobry film ! Miał tylko jeden minus - od początku wiedziałam jak się skończy i jak będzie się przedstawiała akcja filmu:). Myslę że dla kogoś kto nie czytał książki film powinien być zaskakujący i wciągajacy. Jest podobnie jak z ksiązką - na początku jest to taki trochę dramat a później ni stąd ni zowąd robi się z tego thriller. Colina Firtha bardzo lubię, Nicole z resztą też. Widziałam gdzieć komentarze, że cała książkę zamknięto tylko w 1,5 godziny filmu. Myślę, że jakby zrobić dokładną ekranizacją od początku do końca to mogłoby to być trochę nudnawe.