PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227551
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

Spłakałam się jak dziecko po tych słowach :):)

JaneEyre_2

Ja też a stara baba jestem :)

ocenił(a) film na 9
JaneEyre_2

Ja tam płakałam, jak ogólnie była scena z tym, jak siedzieli w łódce i patrzyli na lampiony.. Masakra.. Nie sądziłam, że jeszcze będzie jakaś animacja 'nowego typu' , która mnie tak wzruszy

ocenił(a) film na 10
JaneEyre_2

Ja płakałam przez całą końcówkę filmu.:P

JaneEyre_2

Zazwyczaj nie płaczę na filmach (zdarza mi się to bardzo rzadko), ale w tym wypadku... przez drugą połowę filmu ciągle miałam łzy w oczach. Do tego w takich momentach, że aż sama się sobie dziwię! Zabawa w królestwie (tańce i ta muzyka!), później lampiony (w połączeniu z piosenką) - nie podejrzewałam, że mogę ryczeć na scenie, która jest po prostu piękna. Do tego (oczywiście) scena wymieniona w temacie i dwie z rodzicami Roszpunki (najpierw smutek, a później radość przy spotkaniu). Świetnie ukazali te emocje, pomimo, że postaci nawet nic nie mówią. Także siedząc w kinie tylko mrugałam szybko oczami i powtarzałam w myślach "No nie płacz!". Nie pomogło...

ocenił(a) film na 8
Nesy

Dołączam się do tego "rozpłakanego" chóru. Końcówka filmu została kapitalnie przez twórców rozpisana. Emocje aż kipią, więc co wrażliwszy widz ma prawo poryczeć się jak bóbr. Cały make-up mi się rozpłynął. ;)

ocenił(a) film na 10
JaneEyre_2

Widzę, że nie tylko ja płakałam-ulżyło mi. Najbardziej wzruszyłam się przy końcówce ;]

ocenił(a) film na 8
ka__siunia

Pewnie ulży jeszcze bardziej, gdy dowiesz się, że faceci też płaczą ;)

ocenił(a) film na 10
Joddo

No to sobie popłakaliśmy :)

ocenił(a) film na 7
JaneEyre_2

Ja nie, ale tylko dlatego, że nie wierzyłam że to może się tak skończyć. Chociaż jak ściął jej włosy to już zwątpiłam i już, już zaczynałam płakać, ale szczęśliwie wtedy pokazali łzę i już wiedziałam co będzie:)