Film moim zdaniem magiczny, ciepły, dojrzaly a jednoczesnie uroczy. Poszedlem do kina z pewnym dystansem, i watpliwosciami ale pozytywnie sie zaskoczylem. Śmieszne teksty, czy sytuacje na prawde doprowadzaly do smiechu, nie naciaganym humorem jak w niektorych animacjach ale trafnymi i naturalnymi a przy tym urokliwymi ripostami. Mimo ze jest to film animowamy to dorosli rowniez znajda cos dla siebie, nie tylko pod wzgledem dowcipow ( pan obok mnie plakal ze smichu) ale i tematyki, poniewaz pod nienaturalnie dlugimi wlosami, i cala ta bajkowa otoczka kryje sie prawdziwa dojrzala milosc ( akcja z pod tytulem "moge z toba zyc w cierpieniu az do smierci tylko pozwol zyc wybrankowi" super, czy placz nad zwlokami zlodziejaszka piekna, ale bylo ich wiecej). Milego seansu i pozdrawiam
Zgadzam się, ten film jest magiczny. I wzruszający, pod koniec jakieś dziecko miało łzy w oczach. Bardzo mi się podobał. A Ty się rozpisałeś, po Twojej wypowiedzi widac, że jesteś mądry ;)
Uważam, że bajka przyjemna i po prostu fajna, miło się oglądało, pośmiałam się nie ma co ukrywać.
ale jak dla mnie to te włosy były raz krótsze raz dłuższe ale co tam, naprawdę polecam
Dziekuje Natta za komplement, a rozpisalem sie bo jakos pod kazdym opisywanym przezemnie filmie mnie wena ponosi heh. Pozdrawiam ciebie i kazda osobe ktorej film sie podobal niezaleznie od wieku ;)