PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227551
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

To aż dziwne by krepy prawie 23 letni chlop (ja :) ) był wzroszony co 15 minut na bajce Disneya :) Bardzo mi się podobało, w sumie nie wiem czy widzialem równie dobrą bajke tego studia ( a bardzo lubie animacje, z przyjemnością oglądam wszystko co podleci ) Bardzo fajne barwne postacie. Mnie i mojej roszpunce (rowniez słodkiej kochanej 21 letniej blondynce ;) ) film bardzo się podobal. Na pewno objrze sobie jeszcze raz, jak film wyjdzie na DVD. Oglądajcie w kinach, nie jakies glupie divixy. Naprawde warto :) A film raczej dla dzieciaków od 9-10 roku, lub po prostu tych wrażliwszych. Nie ma tutaj raczej pierdzenia i innego typu takiego humoru. 6 latka lub dzieciaka z ADHD nie ma co zabierać, bo sie wynudzi.

ocenił(a) film na 10
Zigu21

łeeee nikt nie skomentuje :P

ocenił(a) film na 8
Zigu21

Bo nie trzeba, masz całkowitą rację :D A najbardziej podoba mi się zdanie "nie ma tutaj raczej pierdzenia i innego typu takiego humoru" - otóż to, na tle dzisiejszego badziewia, Zaplątani zdecydowanie się wyróżniają, niczym bajka z innej epoki...

użytkownik usunięty
Zigu21

a co tu komentować? "Masz rację"? :D Proszę, komentuję: masz 100% rację :D

ocenił(a) film na 10

dzieki ^^ kurcze szkoda ze film wychodzi dopiero w kwietniu na dvd ^^ na megavideo jest dopiero jakis cam :D
Pozdrawiam wszystkich fanów tej rozbrajającej blondyny :D

ocenił(a) film na 8
Zigu21

Pozdrawiam ;D
Ja jestem jej fanem od 5 rano dnia dzisiejszego ;)

ocenił(a) film na 9
Joddo

A ja byłam fanką zanim jeszcze to zobaczyłam. Bardzo ładnie jest ta Roszpunka zrobiona. Taka słodka i drobna. Od razu mi się spodobała :)
I też Kasia Popowska baaardzo ładnie śpiewa ;)

ocenił(a) film na 9
Margaret00

Potwierdzam wszystko co tu napisane. Szkoda, że w kwietniu na dvd. Mogło bo być w lutym :)

Zigu21

Uwielbiam bajki Disneya w których koń jest mądrzejszy od głównego bohatera :D