Tak jeżeli chodzi o niemówiące postacie to rzeczywiście Koń Maksimus i Kameleon Pascal wymiatają natomiast z mówiących postaci to najlepsi są oczywiście Roszpunka , scena przy szafie i rozbicie emocjonalne Roszpunki normalnie lałem ze śmiechu no i teksty Flynn'a po prostu zabójcze ... no i na wyróżnienie zasługuje też dziadek amorek z tekstem "Skujta Mnie" .... Film jest normalnie pierwsza klasa ... dla mnie zdecydowanie nr 1 wśród filmów animowanych... :)))
Tak wiemy to. Wszędzie piszesz jedno i to samą. Dostanę niedługo nerwicy przez ciebie. Już na pamięc umiem twoje posty zanim jeszcze je przeczytam, bo we wszystkich jest to samo.
Dlatego nie wchodzę już z nim w dyskusje ;) Bo, tak prawdę mówiąc, o czym tu więcej rozmawiać?
To ich po prostu nie czytaj ... nikt mi nie zabroni pisać własnych opinii i podzielić się zdaniem z innymi tym bardziej że to inne forum ... a jak ci to przeszkadza to po prostu nie czytaj moich wypowiedzi albo nie dawaj głupich komentarzy typu "wszędzie to piszesz" , "dostanę niedługo nerwicy" ... przeszkadza ci to ich nie czyta a już najlepiej na nie nie odpowiadaj bo ja też niedługo dostanę nerwicy związku z tymi atakami na mnie nie wiadomo o co i dlaczego żyjemy w wolnym kraju i mam prawo pisać co myślę nawet jeśli było by to samo co na innych forach co z tego to jest inne...