Witam :)
Oglądałam bajkę Zaplątani już wielokrotnie, lecz tylko w wersji kinowej. Bardzo chciałabym obejrzeć oryginał, ale niestety nie mam możliwości zakupienia płyty. Jeśli ktoś z Was zechciałby mi pomóc, udostępnijcie tę bajkę w programie Ares z dopiskiem 'dvdrip'.
Z góry dziękuję i proszę o odpowiedzi. :)
Pozdrawiam.:)
a jeśli komuś udało się ściągnąć oryginał to proszę o adres strony, z której pobieraliście. :)
Na youtube można obejrzeć angielską wersję za darmo. Co prawda to jeszcze nie HD (musimy jeszcze troszkę poczekać, zwłaszcza, że film na DVD wyszedł kilka dni temu...), ale zawsze. Głos w sumie idealny, obraz b. dobry. :D
http://www.youtube.com/watch?v=Z2MpxT7gC9o&feature=related
No tiaaa... Tylko nie ma ich na yt, są tylko odnośniki w opisach, a one często są niedostępne. Ale warto poszukać na własną rękę. :]
oki, dzięki, skorzystam z rad :)
I wiem, że musimy jeszcze trochę poczekać, ale ja chciałabym już obejrzeć oryginał. :)
dziś udało mi się ściągnąć oryginał i jestem zachwycona!!
polecam wszystkim. :) ogląda się zupełnie inaczej niż kinówkę. piękna grafika i scena z lampionami oczywiście bezkonkurencyjna. :)
Film z polskim dubbingiem jest o wiele lepszy od oryginału .... Kamińska i Stuhr wymiatają w tym filmie .... a piosenki polskie też są lepsze .... naprawdę jak bym miał polecać to polecam z dubbingiem bo oryginał nie jest zły ... ale dubbing mimo wszystko lepszy...
Nie odczuwasz wrażenia tak jak by w wersji oryginalnej zabrakło emocji w odtwarzaniu postaci .... za to Julia i Maciek zrobili to bezbłędnie w ich głosach słychać emocje .... normalnie dubbing pierwsza klasa .... podobnie jak piosenki w polskiej wersji zdecydowanie najlepsze ... poza ten film że tak powiem mnie tak zauroczył że mogę go oglądać bez końca i mi się nie nudzi .... zdecydowanie jak dla mnie najlepsza bajka wszech czasów jak dla mnie nr 1.....