PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227560
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

Witam :)
Oglądałam bajkę Zaplątani już wielokrotnie, lecz tylko w wersji kinowej. Bardzo chciałabym obejrzeć oryginał, ale niestety nie mam możliwości zakupienia płyty. Jeśli ktoś z Was zechciałby mi pomóc, udostępnijcie tę bajkę w programie Ares z dopiskiem 'dvdrip'.
Z góry dziękuję i proszę o odpowiedzi. :)
Pozdrawiam.:)

ocenił(a) film na 10
Kinomaniaczka111

a jeśli komuś udało się ściągnąć oryginał to proszę o adres strony, z której pobieraliście. :)

Kinomaniaczka111

Na youtube można obejrzeć angielską wersję za darmo. Co prawda to jeszcze nie HD (musimy jeszcze troszkę poczekać, zwłaszcza, że film na DVD wyszedł kilka dni temu...), ale zawsze. Głos w sumie idealny, obraz b. dobry. :D
http://www.youtube.com/watch?v=Z2MpxT7gC9o&feature=related

ocenił(a) film na 10
MrsRider

dziękuję bardzo, obejrzę :)

ocenił(a) film na 10
Kinomaniaczka111

ale to nie jest cały film, tylko 2minutowy fragment. ;/ szkoda.

Kinomaniaczka111

O, naprawdę? Ja nie oglądałam... W takim razie przepraszam... Jak znajdę coś dobrego, dam znać. :D

MrsRider

Przecież w linkach obok jest reszta...

Bea_przerwa_Alex

No tiaaa... Tylko nie ma ich na yt, są tylko odnośniki w opisach, a one często są niedostępne. Ale warto poszukać na własną rękę. :]

ocenił(a) film na 10
MrsRider

oki, dzięki, skorzystam z rad :)
I wiem, że musimy jeszcze trochę poczekać, ale ja chciałabym już obejrzeć oryginał. :)

ocenił(a) film na 10
Kinomaniaczka111

dziś udało mi się ściągnąć oryginał i jestem zachwycona!!
polecam wszystkim. :) ogląda się zupełnie inaczej niż kinówkę. piękna grafika i scena z lampionami oczywiście bezkonkurencyjna. :)

Kinomaniaczka111

Film z polskim dubbingiem jest o wiele lepszy od oryginału .... Kamińska i Stuhr wymiatają w tym filmie .... a piosenki polskie też są lepsze .... naprawdę jak bym miał polecać to polecam z dubbingiem bo oryginał nie jest zły ... ale dubbing mimo wszystko lepszy...

ocenił(a) film na 10
indy90

zgadzam się.

Kinomaniaczka111

Nie odczuwasz wrażenia tak jak by w wersji oryginalnej zabrakło emocji w odtwarzaniu postaci .... za to Julia i Maciek zrobili to bezbłędnie w ich głosach słychać emocje .... normalnie dubbing pierwsza klasa .... podobnie jak piosenki w polskiej wersji zdecydowanie najlepsze ... poza ten film że tak powiem mnie tak zauroczył że mogę go oglądać bez końca i mi się nie nudzi .... zdecydowanie jak dla mnie najlepsza bajka wszech czasów jak dla mnie nr 1.....