niestety murze stwierdzić że proporcjonalnie do całego jej ciała to biustu jest niewielki cienko to ktoś narysował i myślę że to zaważyło o braku nominacji do Oscara
Po pierwsze: CO? Po drugie: to film dla dzieci, nie erotomanów. Po trzecie: nominacja do Oscara nie jest ważna, ważniejsze raczej przesłanie filmu (którego, jak mniemam, nie dostrzegłeś). Po czwarte: jeśli zależy ci na dużych piersiach, poszukaj sobie jakiegoś filmu z Pamelą Anderson albo Dolly Parton. Po piąte wreszcie: czy ty w ogóle oglądałeś "Zaplątanych"?
Jesteś tak tępa że nie potrafisz dostrzec ironii i sarkazmu zawartych w tym temacie a sama wytykasz innym że nie potrafią dostrzec przesłania które jest jasne, klarowne i nie trzeba się zagłębiać w fabułę żeby je dostrzec....
a bajka gitez majonez, zasłużone 8/10
Ironię dostrzegam, ale dostrzegam również głupotę i ignorancję. Tutaj mamy do czynienia raczej z drugim i trzecim.
Wydaje mi się, że ktoś kto obsadzał główną rolę był jakimś kontestatorem kultury masowej, bo tą aktorką pogrzebał szansę na jakąkolwiek statuetkę (buzia ładna, ale piersi zero, a przecież można było sypnąć groszem na zabieg). Chociaż kontrastuje z tym botoks u aktorki odgrywającej rolę "tej złej". Niekonsekwencja, czy przemyślana zagrywka? Abstrahując od tego, wydaję mi się, że pewną nominację ma Maximus, genialna rola drugoplanowa, przyćmił zdecydowanie Kameleona, który może sobie pluć w brodę, że akurat z nim musiał występować bo zagrał co najmniej dobrze. Ale takie życie.
hm.. kobieta nie składa się tylko z biustu.. i wcale nie jest on najważniejszy.. przede wszystkim w bajkach
Brak mi po prostu słów. Na co wy zwracacie uwage w bajkach? Chocby byla i wklesla, to bardzo dobrze, sa na swiecie kobiety bez biustu i sa z wielkimi melonami, niech rezyser pokazuje co chce i jak chce, nic wam do tego. Dla mnie nawet lepiej ze nie miala duzego biustu, moze nowe pokolenie bedzie bardziej zwracalo uwage na inne wartosci, niz te kupowane u chirurga, ktore po krotkim czasie przemijaja.
Masz 100 procentową rację nie rozumiem jak można zwracać uwagę na takie rzeczy w bajce przecież jest ona kierowana głównie dla najmłodszych chociaż pod względem problematycznym i niosącymi ze sobą przesłaniami sprawia że jest to bajka dla młodzieży i dorosłych gdyż małe dziecko nie da rady wszystkiego zrozumieć ... a wracając do tematu widać na co się patrzy nadawca tematu i bardzo dobrze to o nim świadczy... świadczy że albo jest zboczeńcem albo ma jakiejś problemy emocjonalne ... innego wyjścia nie ma i zgadzam się z twierdzeniem junoa i wieloma innymi powyższymi to jest po prostu żałosne na co co niektórzy zwracają uwagę normalnie żal mi takich ludzi nie grzeszą oni inteligencją...