Od siebie mogę powiedzieć tylko tyle - jeśli coś ma dinozaura na plakacie, to ja MUSZĘ to zobaczyć. Dla tych, którzy nie są szczególnymi fanami tych zwierząt, może być to ciekawa odmiana od rekinów, pszczół i kosmicznych bakterii-wampirów :) Jak wiele film wniesie do spisu Prawd, przekonamy się już dziś o 22. Zapraszamy wytrwałych i ciekawych świata do dzielenia się emocjami!
oł noł!!! współbratymcy przybyli na odsieć ropie naftowej i aby pomścić koleżke rozszarpanego przez granata!!!
Frost "szeryf" Howell już tak ma ... Ja kręci film w którym gra, to nie ma lipy z finałem xD
Wszyscy powstańmy na baczność i oddajmy mu cześć. A potem grill z Trexa :D
No i super. Ludzie sprzed osiemdziesięciu lat. U-Boot sprzed osiemdziesięciu lat. Wyspa, na której czas płynie inaczej i na której żyją dinozaury (a przy tym jest tam ropa). Wszystko to trzeba utajnić :
Ja już nie. Podtrzymuję ocenę 4. W tym tygodniu to jedyny film dla którego założyłem temat, więc jeśli kogoś coś zainteresuje to proszę zakładać i ogłaszać w temacie głównym. I życzę wszystkim dobrej nocy :)
rzeczywiście nic dzis nie ma już oprócz tej draculi o północy, ale ostatnio padłam o tej porze, naprawdę to jest za późno!
Oficjalne oświadczenie: statki tych ludzi zostały zaatakowane i zatopione przez bermudzkie brzozy morskie :D