PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829225}

Zenek

2020
2,8 40 tys. ocen
2,8 10 1 39951
3,8 35 krytyków
Zenek
powrót do forum filmu Zenek

Ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości jakim szkodnikiem jest Kurski?

Sandra_105

Coś ty, prawuski to łykają jak pelikany...

ocenił(a) film na 7
Sandra_105

Chyba masz 15 lat skoro nie pamiętasz propagandy wylewającej się z TVP 10 lat temu gdy wg. rządu PO byliśmy "zieloną wyspą". Z narodem okradzionym z emerytalnych oszczędności, największym wzrostem długu od Gierka i "pro-przedsiębiorczym" państwem, który poza wzrostem podatków nic przedsiębiorstwom nie pomógł.

ocenił(a) film na 1
Sandra_105

brawo !

xatt1975

Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz

magdalenanockowska939

Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz

ocenił(a) film na 1
xatt1975

Ameby nie powinny moc korzystac z takich portali... opis profilu tego typka "raz sierpem raz mlotem"XD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
AchitofelGilonita

Dobrze ty ceglo. Zyj sobie w swoim swiecie.

ocenił(a) film na 1
jarek1990

szkodnikami sa rowniez odbiorcy disco-polo, zasmiecaja scene muzyczna. Dlaczego nikt nie zrobił filmu o Cz.Niemen , G.Ciechowskim itp...

aferry

Bo żyjemy w kraju w którym większość to prostacy i im wystarczy potupajka w remizie przy wieśniackim disko z pola,a jak na weselu nie ma tej debilnej muzyki to kręcą nosem jak przy krojeniu cebuli

ocenił(a) film na 7
aferry

Bo w porównaniu z nimi Zenek sprzedaje się 10-20 razy lepiej?
Czy Niemen lub Ciechowski zdobyli kiedykolwiek diamentowe płyty?
Sam wolę death-metal ale trzeba być id**ą aby nie widzieć, że DP sprzedaje się zdecydowanie lepiej bo jest polską muzyką "dla ludu".

forgetaboutit

Zapowiedź, że powstał film o Martyniuku nawet mnie rozśmieszyła i wprawiła w nie najgorszy nastrój.
Przeraziła mnie informacja, że palce w tym maczała TVP. Mimo wszystko...

Laano

Kiedyś telewizja publiczna była kojarzona z wartościowymi produkcjami. A teraz... Brak słów.

Laano

Szkoda, że na wiele wartościowych produkcji TVP jakie obecnie powstają (teatry TV, koncerty muzyki klasycznej, seriale historyczne np świetne Stulecie Winnych) ty wybrałeś sobie jedną ktora ci nie pasuje i na podstawie tego atakujesz wszystko inne. Ale cóż indoktrynacja lewacka TVN i innych onetow gdzie co drugi "pudełkowy" wpis oczernia TVP działa świetnie i ludzie już całkiem przestają myśleć a o to im chodzi.

ocenił(a) film na 10
forgetaboutit

Film nie miał premiery a ty wiesz, że miernota. Skąd taka wiedza?

Wikson_S

Krytyk filmowy, jasnowidz :)

maggie_6

lewak raczej. a sory - lewaczka,...

xatt1975

Lewaczka uwielbiająca ZENKA i wróg TEFAŁENU. Sorry. Coś pokręciłeś.

ocenił(a) film na 1
xatt1975

Idzze ziomek bycie onrowym dresem nie sprzyja w realnym swiecie ktorego niestety nie zaznasz.

ocenił(a) film na 4
FruttidiMarek

a co ty znasz? tylko to co wyczytasz w wyborczej i w tvn-ie obejrzysz??

ocenił(a) film na 1
AchitofelGilonita

Kolejny przyklad waszej prostoty. Myslisz ze jak ktos gardzi tvp i nie lubi tej prymitywnej muzyki to albo lewak, kodziarz czy cos w ten desen. Popierasz komunistyczno-socjalistyczna partie jaka jest pis i jeszcze dumny jestes z tego :D

ocenił(a) film na 1
AchitofelGilonita

Smutne jest to co pis przez kilka lat zrobil z zyciem w kazdej sferze. Tylu nieudacznikow i debili sie rozpanoszylo ze ciezko to ogarnac. Wyszliscie z osiek,dzielni i ciemnych dup i chcecie wciskac innym debilne uprzedzenia i swoje obrzydliwe gusta. Takie portale nie sa dla was zalozcie sobie swoje prawomysle narodowe media i strony. Normalni ludzie nie moge funkcjonowac z dresiarska patologia!!! Jestes prosty jak konstrukcja kamiennego cepa. Gosciu idz plakac na forum "wpolityce" "dorzeczy" "tvrepublika " czy innego scierwa. Chyba ze jestes korwinista to na youtube posmiac sie jak korwin "zmasakrowal lewakow"XD

FruttidiMarek

Idź włącz sobie TVN i trzep do PO razem z dziennikarzami

ocenił(a) film na 1
pawel997402

i co jeszcze polglowku?

Wikson_S

Założyciel wątku odnosił się nie do filmu, a do jego bohatera. O nim trochę już wiemy.

ocenił(a) film na 10
Laano

Może i racja, wydawało mi się, że film określił jako miernotę. Dopiero teraz wydaje mi się, że może chodziło mu o samego zenka

ocenił(a) film na 1
Wikson_S

Powiedziałbym, że to antycypacja, ale byłoby to dalece niestosowne nadużycie.

forgetaboutit

Szkoda mi ludzi takch jak ty zindoktrynowannych przez TVN i inne lewackie media, że nawet jeden z bardzo wielu filmów gdziewspółproducent to TVP i skierowany przecież do konkretnego odbiorcy jest powodem personalnych ataków. Tak właśnie wygląda lewacka "miłość i szacunek".

ocenił(a) film na 1
marcin_k777

zgadzam się

ocenił(a) film na 4
forgetaboutit

Co wam zrobił złego Zenek Martyniuk? Nikogo nie zabił, nikogo nie skrzywdził. Nie zmusza do słuchania disco polo. Normalny człowiek. Jest znany, jak ktoś chce zrobić o nim film jego prawo. Jak ktoś chce obejrzeć niech idzie.

ocenił(a) film na 4
xatt1975

Nie przesadzajmy. Osobiście nie jestem fanką TVP i tego co publikują. Ale nie będę obrażać człowieka, tylko dlatego, że śpiewa disco polo. Śpiewa je od lat, nikomu nie wadzi. Dlaczego go obrażać i krytykować.

xatt1975

Nie ogladam tvn a i tak uwazam tvpis za najwiekszy syf jaki jest wiec tak srednio ma sie twoja teza to rzeczywistosci oplacony trollu

ocenił(a) film na 1
Boogeyman_filmweb

liczysz na dyskusję z kimś z onr (albo jego pochwalania)? Serio?

xatt1975

Lewacki?hahaha probuj dalej

ocenił(a) film na 1
AchitofelGilonita

Opis na profilu tego pomiota:
RÓB SWOJE A RESZTĘ MIEJ W D...E (napawa mnie wstrętem gw i zindoktrynowane tvn-em lewactwo.

Nic dodac nic ujac.... Ale moje pytanie brzmi nastepujaco; Po co mamy wiedziec co cie brzydzi?? Mnie napawaja wstretem agresywne prymitywy jak ty i jakos nie mam w opisie ze nie lubie zindroktynowanych TVP i innym szajsem ludzi. Twoja potrzeba identyfikacji jest wrecz zalosna.

ocenił(a) film na 4
FruttidiMarek

a po co ja mam wiedzieć, że ciebie "napawaja wstretem agresywne prymitywy ...", nie chcesz, nie czytaj a ja napisałem bo tak mi się podobało! i co mi zrobisz? ? ?

ocenił(a) film na 1
AchitofelGilonita

Chcialem ci tylko uswiadomic twoja zalosnosc.

ocenił(a) film na 1
AchitofelGilonita

Wlasnie odpowiadasz zalosny dzieciaczku.

ocenił(a) film na 1
FruttidiMarek

Masz mokre sny z tymi lewakami co?

ocenił(a) film na 4
FruttidiMarek

mam w d... co ty chcesz

ocenił(a) film na 1
AchitofelGilonita

Wiem narodowy kij masz w dupie :D Albo kolege z onru.

forgetaboutit

Kulturowe upodlenie narodu.

ocenił(a) film na 1
pajt

Doskonale radził sobie z tym sam, ale władza postanowiła jeszcze dodatkowo pomóc.