PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829225}

Zenek

2020
2,8 40 tys. ocen
2,8 10 1 39996
3,7 26 krytyków
Zenek
powrót do forum filmu Zenek

Coraz więcej przybywa jedynek od użytkowników, którzy bez oglądania, na złość wystawiają negatywną ocenę. Jeden z przykładowych tematów: https://www.filmweb.pl/film/Zenek-2020-829225/discussion/Ju%C5%BC+nie+mog%C4%99+ si%C4%99+doczeka%C4%87...,3141057

W ciągu kilku godzin ocena spadła z niezasłużenie niskiej do jeszcze niższej. Administracja powinna się zająć tematem i wyczyścić konta założone tylko po to, by dać Zenkowi 1/10

placzliberalow

Administracja powinna się zająć tematem i wyczyścić konta założone tylko po to, by dać Zenkowi 9/10

ocenił(a) film na 10
BruceParker

a co zal ci dupę ściska ze pan zenek jest slawny bogaty i nakrecili o nim film a ty jestes nikim?

pierdantes

Nie, żal mi dupę ściska jak takie bezguścia dają 10/10 pisowskiej propagandzie. Gardzę.

ocenił(a) film na 10
BruceParker

a gdzie w tym filmie jest pisowska propaganda niby?

pierdantes

Wszędzie?

ocenił(a) film na 10
BruceParker

ogladales go w ogule? to pokaz choc w 1 miejscu

pierdantes

Kup sobie słownik przygłupie.

ocenił(a) film na 10
Frontsider

po co

ocenił(a) film na 2
pierdantes

a co zal ci dupę ściska ze pan zenek nie wzbudzil ogolnonarodowej sympatii a ty nie stales sie kims nawet mimo noty 10 na ta "klasyke"

ocenił(a) film na 10
itisnotme

ja ocenilem film zgodnie z uznaniem to wy maci bul dupy i dajecie 12 filmowi mktorego nie widzieliscie nawet

pierdantes

Pisz po polsku, parchaty pińćset plusie.

ocenił(a) film na 10
BruceParker

a po jakiemu pisze po chinsku nie moja wina ze nie znasz polskiej mowy

ocenił(a) film na 2
pierdantes

Bol dupy to masz ty ze ludzie nie zostali fanami tego oscarowego dziela ... a poza tym "my" nigdy nie dalismy 12 gwiazdek twojemu ulubionemu filmowi.
Nie pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
itisnotme

toi wy trole macie bol dupy wystarczy zobaczyc 80% -1

ocenił(a) film na 10
itisnotme

8- ocena krytyków

ocenił(a) film na 2
pierdantes

Nie bede dluzej z toba rozmawial bo sprowadzisz mnie do swojego zenujacego poziomu i zalatwisz doswiadczeniem...
Bez odbioru

ocenił(a) film na 2
pierdantes

Nawet 9 nie 8 ale to jest liczba krytykow a nie ocena, gamoniu

ocenił(a) film na 10
itisnotme

Widzisz już 9 moze nawet osiągnie średnia 10 i będzie to 1 film na fw oceniony tak wysoko przez ekspertów

ocenił(a) film na 9
placzliberalow

W ciągu kolejnych kilku godzin przybyło kilka tysięcy głosów, z czego większość to oceny 1/10. Przecież ta wasza akcja jest żenująca. I tak ten film sam się obroni.

ocenił(a) film na 10
placzliberalow

dokłądnie moga se glosowac komisja oskarowa i tak nawet nie wie co film web