Obejrzałem by wygłosić opinie... Dno aktorskie...dno montażu...dno dźwięku...dno fabuły... Brałem ten film na dwa razy bo inaczej nie mogłem... Po filmie sprawdziłem też kilka faktów bo tych raczej jest mało w obrazie. Tak więc Zenek czy też Akcent nie jest gwiazdą disco polo bo mentalnie PiS może chciał tak wmówić narodowi ale to chociaż by Bayer Full ma więcej płyt sprzedanych niż Akcent... Sprawdziłem dokładniej i dopiero w chyba 2017 roku dostał platynę za uwaga jedną jedyną płytę w historii zespołu... Ba między 98 tak pi razy oko a 2015 aktywność wydawnicza zespołu jest mizerna... I gdzie tu jest ten król... ??? Król Julian chyba...
Dno to jest raczej twojej wypowiedzi.
Właśnie obejrzałem i ...technicznie film dobry. Praca kamery, oświetlenie, reżyseria .. wszystko jest OK. Dźwiękowo zaskakująco dobry biorąc pod uwagę inne polskie filmy. Co do fabuły...no cóż... czy to wina scenarzystów, że takie były losy Zenka?
Osobiście wolę inną muzykę ale czy Niemen, Kazik czy Nosowska sprzedali więcej płyt niż Akcent? Na koncercie każdego z nich byłem i po pijaku tak samo dobrze się bawiłem .... choć nie... Nosowska jest w swoim ostatnim wydaniyuch***wa :)