PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502994}

Zgon na pogrzebie

Death at a Funeral
2010
6,0 32 tys. ocen
6,0 10 1 32376
4,6 8 krytyków
Zgon na pogrzebie
powrót do forum filmu Zgon na pogrzebie

3/10

ocenił(a) film na 3

W porównaniu z brytyjska wersja ten film murzynski jest do bani ;-)

krzyzyk1

nie zgadzam się, amerykańska wersja wydaje mi się bardziej wiarygodna, a brytyjska jest po prostu nudna

ocenił(a) film na 3
hoppschwiiz

masz oczywiscie prawo tak myslec i miec odmienne zdanie hehe

ocenił(a) film na 5
krzyzyk1

Zgadzam się w 100% z krzyzykiem. Wersja angielska jest o niebo lepsza i śmieszniejsza od tej nijakiej, amerykańskiej.

ocenił(a) film na 8
monikaa13

Ja wczoraj oglądałem amerykańską i mi się bardzo poodbała. Angielskiej jeszcze nie ogladałem, ale ich humor zazwyczaj jest nudny, może w tym jak w nielicznych przypadkach jest inaczej.

ocenił(a) film na 3
deamon82

hehe raczej jest na odwrot, amerykanskie komedie nie sa smieszne, niestety

ocenił(a) film na 8
krzyzyk1

Jak to nie? Jak zobaczyłem Venoma w SM3 to spadłem z krzesła ze śmiechu.

ocenił(a) film na 3
deamon82

deamon82: Żałuj, że nie obejrzałeś oryginału tego filmu, czyli brytyjskiego pierwowzoru z 2007 :) Potwierdzam Twoją ocenę odnośnie tego filmu, gdybyś obejrzał najpierw oryginał brytyjski, podejrzewam, że tego filmu byś nawet nie dokończył, a już na pewno nie dał byś takiej wysokiej noty - 4/10 :D Oglądać Zgon na pogrzebie BRYTYJSKI z 2007! :) Przykro mi to stwierdzić, ale w wersji amerykańskiej wszystko jest zerżnięte, dialogi, a nawet jedna z postaci - chyba ten sam aktor nawet. Przykro mi również stwierdzić, że nawet ...... gówno nie jest tak samo gówniane jak u Brytyjczyków :D Kto oglądał brytyjską wersję, wie o czym piszę.

krzyzyk1

angielskie filmy wszystkie sa g...o warte, ta wersja wiele lepsza

ocenił(a) film na 3
marcino241984

sam jestes g... warty

ocenił(a) film na 2
marcino241984

nie obrażaj bo wiesz ludzi mają czasem inny gust od ciebie a od angielskich filmów proszę ja ciebie wypier... pierwsza zasada niewiesz nie wypowiadaj się druga nie obrażaj trzecia wyjdź bo wieje ci głupotą spod posta

krzyzyk1

racja amerykanski shit - da sie obejrzec ale bez szału

ocenił(a) film na 1
krzyzyk1

Zgadzam sie w 100% amerykanska wersja to zenada.