nie zgadzam się, amerykańska wersja wydaje mi się bardziej wiarygodna, a brytyjska jest po prostu nudna
Zgadzam się w 100% z krzyzykiem. Wersja angielska jest o niebo lepsza i śmieszniejsza od tej nijakiej, amerykańskiej.
Ja wczoraj oglądałem amerykańską i mi się bardzo poodbała. Angielskiej jeszcze nie ogladałem, ale ich humor zazwyczaj jest nudny, może w tym jak w nielicznych przypadkach jest inaczej.
deamon82: Żałuj, że nie obejrzałeś oryginału tego filmu, czyli brytyjskiego pierwowzoru z 2007 :) Potwierdzam Twoją ocenę odnośnie tego filmu, gdybyś obejrzał najpierw oryginał brytyjski, podejrzewam, że tego filmu byś nawet nie dokończył, a już na pewno nie dał byś takiej wysokiej noty - 4/10 :D Oglądać Zgon na pogrzebie BRYTYJSKI z 2007! :) Przykro mi to stwierdzić, ale w wersji amerykańskiej wszystko jest zerżnięte, dialogi, a nawet jedna z postaci - chyba ten sam aktor nawet. Przykro mi również stwierdzić, że nawet ...... gówno nie jest tak samo gówniane jak u Brytyjczyków :D Kto oglądał brytyjską wersję, wie o czym piszę.
nie obrażaj bo wiesz ludzi mają czasem inny gust od ciebie a od angielskich filmów proszę ja ciebie wypier... pierwsza zasada niewiesz nie wypowiadaj się druga nie obrażaj trzecia wyjdź bo wieje ci głupotą spod posta