który zdobył pare nagród na festivalach w europie, napisać scenariusz, a w zasadzie skopiować, bo po zwiastunie, wygląda ze jest identyczny, do obsady wstawić samych czarnuchów i komedia gotowa, chris rock to beztalencie, zero oryginalności, nawet Peter Dinklage gra w obu filmach tą samą role... niewiarygodne, że sie zgodził wziąść w tym udział.....tragedia. Amerykanie i cały hollywood musza mieć wszystko po swojemu.
racja błąd...moja wina...."aż w oczy razi" , brakuje textu...oj jestem zszokowany, albo niesamowite jak tak można.....ładny z ciebie f.rajer i l.ama, wytknąłeś błąd syny Miodka, a teraz wracaj do słownika albo na forum ortograficzne, Boże widzisz to i nie grzmisz...
drugi kur$% absolwent polonistyki, nie ma co taki robić tylko wygłasza na forum filmowych, jak to bardzo jest urażony czyimś błędem ortograficznym, frajerst%o, ps. nie spisz po nocach przez to?
heheheh, a to jest śmieszne bo chyba ironiczne i nie wycelowane we mnie, ale zgadza sie największy błąd w języku polskim, koledzy wyżej mogą sie nawzajem na ten temat rozgadać przy Earl Greju
a ja tam błędu nie zauważyłem - poza tym literówki się zdarzają każdemu
(nie każdy 10 razy sprawdza napisany przez siebie kawałek tekstu -
niektórzy szanują swój czas)
Co do postu - trafny
moim zdaniem film został zrobiony dla afroamerykanów tak jakby ci nie
potrafili zrozumieć niemal identycznego filmu z białymi (british)
aktorami...