PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10039040}
4,5 61 tys. ocen
4,5 10 1 61341
7,0 60 krytyków
Zielona granica
powrót do forum filmu Zielona granica

Na chwilę obecną średnia ocena filmu na filmwebie 2,2 z tendencją spadkową. Nie spodziewałem się aż tak satysfakcjonującego wyniku. Zakopmy ten gniot, żeby już nie cuchnął.

hose_filmweb

Niezła patola zrobiła się tutaj.

ocenił(a) film na 8
hose_filmweb

Rzeczywiście zmasowany atak patokuców, widzących świat w czarno-białych kolorach, zaburzy odbiór filmu rzetelnym krytykom.

ocenił(a) film na 1
kolorkiznam

Czytales Mein Kampf?

ocenił(a) film na 8
maszkara

Wiesz może czym jest fałszywa analogia kucu? Przeczytaj sobie erystykę Schopenhauera - to krótka książeczka, więc nawet z małym móżdzkiem zdołasz przebrnąć i zorientować się, jakie błędy logiczne tu produkujesz :)

ocenił(a) film na 1
kolorkiznam

Czyli nie czytałeś :P

ocenił(a) film na 1
kolorkiznam

Ja w życiu przeczytałem tylko latarnika bo miał 8 sron. Możesz przybliżyć o czym jest ta ksiońżka Szopenhałera?

kolorkiznam

Myślałem, że to coś a'la Smoleńsk ale faktycznie to atak zindoktrynowanych trolli.

ocenił(a) film na 1
SilverX

Pewnie som żeś to gówno „Smoleńsk” atakował

kolorkiznam

No przecież zastępy „rzetelnych krytyków” niewątpliwie ocenią ten film na 11/10 i średnia skoczy do 9.5/10. Mam racje?

ocenił(a) film na 8
PatrzeTelewizor

Sam sobie sprawdź kolego, masz przecież sekcję z ocenami krytyków na filmwebie :) Polecam też poczytać Rotten Tomatoes, gdzie średnia ocen krytyków wynosi 8.8.

kolorkiznam

Odnosiłem się do tego do czego odnosił się post będący początkiem tego wątku. Czyli do oceny ogólnej, oceny widzów. Stwierdziłeś, że atak kuców spowodował, że film ma tak złą ocenę. No więc stwierdziłem, że "rzetelni krytycy" (rozumiani jako widzowie nie będący kucami) na pewno masowo będą filmowi wystawiać bardzo wysokie oceny skutkiem czego ocena ogólna znacząco się poprawi.

ocenił(a) film na 1
kolorkiznam

Ten film widzi świat w czarno-białych kolorach xD(oglądałem film)

ocenił(a) film na 9
hose_filmweb

Włącz myślenie! Własne, nie zaprogramowane przez propagandę. Od razu będzie ci lżej i pozbędziesz się tej nienawiści.

ocenił(a) film na 1
Agatonik

No kto by się spodziewał, że ktoś tak lewacko zacietrzewiony jak Agatonik da 9 czemuś przedstawiającemu polskich strażników granicznych jako wręcz gestapowców.

ocenił(a) film na 1
Agatonik

Z ktorego urzedu piszesz? Warszawa, gdansk?

ocenił(a) film na 1
Agatonik

I pisze to ktoś kto wierutnym bzdurom daje wiarę wbrew wszelkim faktom i logice, przestrzega przed propagandą i zachęca do oglądania propagandowej szmiry, po czym daje jej ocenę 9. Lewackie zbydlęcenie i debilizm nie mają dna. No cóż, chociażby na podstawie ocen danych na Filmwebie zobacz co Polacy myślą o tym filmie i tej „historii”i wyciągnij wnioski, chociaż wiem, że dla ludzi twojego pokroju to niewykonalne . Cóż więcej mogę dodać, prawda jak widzisz sama się broni, a lewactwo się dusi. Miód na serce.

ocenił(a) film na 9
hose_filmweb

A może przytoczysz chociaż jeden fakt?

ocenił(a) film na 1
Agatonik

Jedynym faktem jest to że nie masz mózgu

ocenił(a) film na 8
hose_filmweb

Retoryka 1:1 jak u konfederatów barskich, a potem komunistów. Prawda się broni i zawsze jest po stronie tych, którzy nie widzą świata w czarno-białych kolorach, sfrustrowany faceciku.

ocenił(a) film na 1
kolorkiznam

Nawet sobie nie wyobrażasz jak mnie cieszy twój ból wiesz czego. Piszę ten komentarz z autentycznym uśmiechem na twarzy, bo to co najważniejsze, czyli stan rzeczy, wygląda następująco: oni nie przejdą, chociażby 100 takich gniotów się pojawiło, a im więcej takich gniotów, tym lewacki pisk głośniejszy. Ale to przecież tylko pisk. Miód na moje serce.

hose_filmweb

Pisz za siebie.

ocenił(a) film na 1
hose_filmweb

Film masakra

gawraa4

Widzę, że użytkownik gawraa4, który się określił na profilu jako „Janusz P*tin”musiał wskrzesić swoje nieaktywne konto, by ocenić film, którego nie oglądał. Gratulacje. To tylko pokazuje poziom umysłowy tych jedynkowiczów.

ocenił(a) film na 1
charlot_te

Zaglądam na Filmweb regularnie nic nie wskrzeszałem. Po prostu nic tu nie oceniam, nie komentuje nawet na ogół nie czytam komentarzy ale ten gniot musiałem ocenić. Chyba mam do tego prawo? I nie nie jestem za pisem propaganda taka sama jak na TVP jest na TVN jedni są warci drugich. Ten film dla mnie taka sama propaganda jak te wszystkie afery co zawsze wychodzą przed wyborami...

gawraa4

Tak? A oglądałeś ten film, żeby się o nim wypowiadać? Przeznaczyłeś 30 zł na wyjście do kina? Nie? To się zajmij tymi rublami, które otrzymałeś za tego typu komentarze, onuco. Jak mnie brzydzą takie jednostki.

ocenił(a) film na 1
charlot_te

Ja poświęciłem pieniądzę i z czystym sumieniem oceniam ten gniot na 1. Szkoda, że nie mogę dać ujemnej oceny bo taka by poszła. P.S Nie jestem za PiSem jak byś się zastanawiała.

DamianKinoman

Tyś widział ten film jak świnia niebo.

ocenił(a) film na 1
charlot_te

Widziałem. Tobie jak się w twarz napluje to powiesz, że deszcz pada.

DamianKinoman

W d*pie byłeś, gówno widziałeś.

ocenił(a) film na 1
charlot_te

Kurde. Sfrustrowana babo. Powiedziałem, że byłem i dla mnie jest to gniot i tyle. Antypolski gniot. A Holland robi robotę ruskim.

DamianKinoman

Jak, misiu, dorośniesz, to zrozumiesz, że w życiu nie wszystko jest czarno-białe, a jeśli w danym filmie nie ma peanów o husarii i o Żołnierzach Wyklętych, to naprawdę nie oznacza to wcale "antypolskości".

ocenił(a) film na 1
charlot_te

Ty wystaw sobie 10tke i odczep się od ludzi wtf po co ta nienawiść. Pozdrawiam i nie zrzygaj się z tego obrzydzenia

gawraa4

Pysiu, ocenię film, gdy go zobaczę. Na razie jest mi niedobrze na widok wysrywów jednostek, które niczym dziecko uważają, że świat czarno-biały, i oczywiście nie pofatygowały się, by zobaczyć film, który oceniły.

ocenił(a) film na 1
charlot_te

Iksde!

maszkara

"Smoleńsk" na 10, a "Zielona granica" na 1? P*sowskie trolle mnożą się na Filmwebie niczym komórki rakowe. Obrzydliwe kreatury.

ocenił(a) film na 1
charlot_te

Szarlote wiesz ze już zrobiłaś z siebie pośmiewisko? Takiej ameby już tu dawno nie było :D

Buker7

Jeśli myślisz, słoneczko, że obchodzi mnie zdanie jakiegoś randomowego przygłupa z internetu, to jesteś w wielkim błędzie.

ocenił(a) film na 1
charlot_te

Płacić 30zl za propagandę wypuszczoną przed wyborami. Film w którym pokazane są praktycznie same kobiety na granicy których jest może 5-10% jak nie mniej? Tyle ten film ma wspólnego z prawdą 5-10% to jest max.

ocenił(a) film na 8
hose_filmweb

Wy, Rosjanie i zrusyfikowani mentalnie, moralnie i kulturowo, myślicie, że przez taki postnazistowski hejt zniechęcicie ludzi przyzwoitych do reakcji. Tak naprawdę bardzo wielu ludzi zmobilizowaliście do pójścia do kina na ten film. Niebawem spłyną pierwsza statystyki będące informacją czy wasz neonazistowski, często antysemicki hejt przyniósł spodziewane przez was owoce.
Pełne sale z piątku i soboty we wszystkich dużych miastach Rzeczypospolitej wskazują, że coś wam się nie udało... ;) Jeszcze Polska nie zginęła, kiedy żyją w niej przyzwoici ludzie.

ocenił(a) film na 1
per333

Neonazistowski? Antysemicki? Nawet nie wiesz jak mi przykro, że tak piszesz! Jestem homoseksualnym afroamerykańskim niebinarnym żydem identyfikującym się jako meduza, więc wiem co to uprzedzenia! Musicie głośniej krzyczeć, to miłe dla uszu.

hose_filmweb

farma trolli zaczeła zawyżać ocenę, ciekawe czy opłaca soros, lewaki nie darują