PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10039040}
4,5 61 tys. ocen
4,5 10 1 60517
6,9 76 krytyków
Zielona granica
powrót do forum filmu Zielona granica

Cenzura!!!!

ocenił(a) film na 1

Tak się boją prawdy, że usuwają nawet biografie Holland, po przedstawieniu jej w komentarzach. Panie moderatorzy, czy biografia Holland wam się nie podoba????
Co jest z nią nie tak??? Holland od zawsze atakuje Polskę i Polaków podobnie jak jej Tokarczuk!!! Wszystkich nas nie ucieszycie.

ocenił(a) film na 1
Yennzmorza

Czyżby chodziło o pewien fakt na temat rodziców pani Agnieszki? xD

ocenił(a) film na 1
lipa_na_filmwebie

Pani Holland ma pochodzenie żydowskie. Tego nie da się ukryć.

ocenił(a) film na 10
Yennzmorza

hahahhahah sam fakt mówienia o noblistce jako o kimś negatywnym pokazuje jaki z Ciebie intelektualista. To jest właśnie książkowy elektorat pisu - CIEMNOTA POLSKA!

ocenił(a) film na 1
Erigone13

To nie pierwsza nasza Noblistka, która dostała Nobla za to, że się zhańbiła. Pamiętasz miłośniczkę stalinizmu Szymborską?

lipa_na_filmwebie

Szymborska miłowała Stalina ? Co Ty gadasz

ocenił(a) film na 1
Carlito78

tak, to prawda

ocenił(a) film na 1
Erigone13

Nigdy nie głosowałam na PiS także pudło. Nobliści święte krowy? Nie można krytykować? Aha...

ocenił(a) film na 1
Yennzmorza

nobel to żydowska nagroda dla żydów

ocenił(a) film na 1
Erigone13

A co to niby noblista jest, bóg? Nobel to żydowska nagroda dla żydów.

Yennzmorza

Trzeba być mega pustym i ograniczonym umysłowo żeby szczuć na Tokarczuk i Holland oraz przedstawiać je jako antypolskie. Najlepiej niech śpiewa Zenek, filmy tylko o Piłsudskim i JPII, a programy w tv o kotlecie. Jak trzeba pomyśleć to już Polaczków boli. Od tysiąca lat mania wielkości podszyta wredotą i zawiścią o wszystko co inne, niekoniecznie gorsze czy lepsze, po prostu inne

ocenił(a) film na 1
dw78_filmaniak

Masz jakieś kompleksy?, bo innych wyzywasz od Polaczków. Mania wyższości?

Yennzmorza

A Ty oceniasz film na 1 dla zasady czy jednak twoje cztery litery pomaszerowały do kina i wydały ciężko zarobiony pieniądz na „antypolski” film? ;) Z ciekawości pytam.

ocenił(a) film na 1
elefffy

ale to jest mocna 1

ocenił(a) film na 1
dw78_filmaniak

ale to są antypolskie żydówki

ocenił(a) film na 10
Yennzmorza

A jakiś przykład, konkretna sytuacja kiedy atakowały Polskę?

Yennzmorza

Czytałem kilka książek Tokarczuk i nie widać tam żadnego ataku na Polskę. Jest za to piękny język i bardzo wrażliwa kobieta. Co prawda ma kilka odleciałych pomysłów, bardzo utopijnych, ale z tego że jest znana, może wyrażać swoje poglądy, które trafiają do szerszego grona ludzi, inni takiej możliwości nie mają, mówię o przeciętnych ludziach.

ocenił(a) film na 1
Hahwanghaiyen

buahahaha...

ocenił(a) film na 1
Yennzmorza

Lewactwo pieję z zachwytu żydowska komunistka holland mówi o pogromach faszystów czekam na film o wielkim generale i czerwonych wyzwolicielach

ocenił(a) film na 1
Yennzmorza

7,0
53 krytyków ---> ale się nierobów zleciało haha... ten film to 1.0 i nic więcej. Hohland to żydówka pełną gębą. Ma o czym kręcić filmy: o żydowsko-palestyńskiej granicy skąd czerpała zresztą inspiracje. Jednak mało bestialstwa pokazała z izraela.

Yennzmorza

Nie atakują Polski i Polaków, tylko głupich lub wrednych Polaków. skoro czujesz się urażona to znaczy, że prawdopodobnie jesteś głupia lub wredna. twoja polskość nie ma nic do rzeczy

ocenił(a) film na 1
Ush

Wielki obrońca uciśnionych pfff

Yennzmorza

to nie kwestia tego czy jestem obrońcą uciśnionych czy nie, tylko jak rozumiemy polskość. dla mnie wyborcy pis i konfy to wrogowie polskości

ocenił(a) film na 1
Ush

Xd z dupy to twoje „uważam”. Prawda jest tylko jedna i zawsze się obroni. 

Yennzmorza

prawda cię boli, polskojęzyczna rosjanko

ocenił(a) film na 1
Ush

Nie mam z Rosją nic wspólnego pajacu. Pier**dolisz jakbyś mial problemy z myśleniem.

Yennzmorza

masz. prawicowość i nienawiść do wartości Zachodu

ocenił(a) film na 1
Ush

PAJAC

ocenił(a) film na 1
Ush

Jakim trzeba być idiotą by uważać konfederacje i jej wyborców za antypolaków? Jesteś komoletnym kretynem który tuska uważa za wybawiciela Polski a tymczasem wyprzedaje wszystkie polskie spółki i rozdaje ukraińcom nasze pieniądze. Teraz zgodził się na odnowienie pomnika UPA w Polsce. Rozumiesz to bezmózgu? Pomnik dla morderców Polaków na polskiej ziemi! Jak nazwiesz to jak nie zdrada narodu polskiego?!

Bad_Maestro

nienawidzisz Ukraińców jak rosjanie i jeszcze masz coś czelność mówić? :D

ocenił(a) film na 1
Ush

A może mam miłować naród który nas nienawidzi i kilkadziesiąt lat temu wymordował tysiące Polaków? Masz downa czy tylko udajesz? Ani rusek ani ukrainiec ani niemiec nigdy nie był i nigdy nie będzie naszym przyjacielem o bracie naqet nie wspominając. A ty oddaj im wszystkie pieniążki jeśli tak ich miłujesz ale od moich wara!

Bad_Maestro

dla mnie prawaki twojego pokroju to wrogowie Polski i wartości zachodnich

ocenił(a) film na 1
Bad_Maestro

Nie ma downa, to po prostu wyborca Platformy Obywatelskiej.