Tak się boją prawdy, że usuwają nawet biografie Holland, po przedstawieniu jej w komentarzach. Panie moderatorzy, czy biografia Holland wam się nie podoba????
Co jest z nią nie tak??? Holland od zawsze atakuje Polskę i Polaków podobnie jak jej Tokarczuk!!! Wszystkich nas nie ucieszycie.
hahahhahah sam fakt mówienia o noblistce jako o kimś negatywnym pokazuje jaki z Ciebie intelektualista. To jest właśnie książkowy elektorat pisu - CIEMNOTA POLSKA!
To nie pierwsza nasza Noblistka, która dostała Nobla za to, że się zhańbiła. Pamiętasz miłośniczkę stalinizmu Szymborską?
Nigdy nie głosowałam na PiS także pudło. Nobliści święte krowy? Nie można krytykować? Aha...
Trzeba być mega pustym i ograniczonym umysłowo żeby szczuć na Tokarczuk i Holland oraz przedstawiać je jako antypolskie. Najlepiej niech śpiewa Zenek, filmy tylko o Piłsudskim i JPII, a programy w tv o kotlecie. Jak trzeba pomyśleć to już Polaczków boli. Od tysiąca lat mania wielkości podszyta wredotą i zawiścią o wszystko co inne, niekoniecznie gorsze czy lepsze, po prostu inne
A Ty oceniasz film na 1 dla zasady czy jednak twoje cztery litery pomaszerowały do kina i wydały ciężko zarobiony pieniądz na „antypolski” film? ;) Z ciekawości pytam.
Czytałem kilka książek Tokarczuk i nie widać tam żadnego ataku na Polskę. Jest za to piękny język i bardzo wrażliwa kobieta. Co prawda ma kilka odleciałych pomysłów, bardzo utopijnych, ale z tego że jest znana, może wyrażać swoje poglądy, które trafiają do szerszego grona ludzi, inni takiej możliwości nie mają, mówię o przeciętnych ludziach.
Lewactwo pieję z zachwytu żydowska komunistka holland mówi o pogromach faszystów czekam na film o wielkim generale i czerwonych wyzwolicielach
7,0
53 krytyków ---> ale się nierobów zleciało haha... ten film to 1.0 i nic więcej. Hohland to żydówka pełną gębą. Ma o czym kręcić filmy: o żydowsko-palestyńskiej granicy skąd czerpała zresztą inspiracje. Jednak mało bestialstwa pokazała z izraela.
Nie atakują Polski i Polaków, tylko głupich lub wrednych Polaków. skoro czujesz się urażona to znaczy, że prawdopodobnie jesteś głupia lub wredna. twoja polskość nie ma nic do rzeczy
to nie kwestia tego czy jestem obrońcą uciśnionych czy nie, tylko jak rozumiemy polskość. dla mnie wyborcy pis i konfy to wrogowie polskości
Nie mam z Rosją nic wspólnego pajacu. Pier**dolisz jakbyś mial problemy z myśleniem.
Jakim trzeba być idiotą by uważać konfederacje i jej wyborców za antypolaków? Jesteś komoletnym kretynem który tuska uważa za wybawiciela Polski a tymczasem wyprzedaje wszystkie polskie spółki i rozdaje ukraińcom nasze pieniądze. Teraz zgodził się na odnowienie pomnika UPA w Polsce. Rozumiesz to bezmózgu? Pomnik dla morderców Polaków na polskiej ziemi! Jak nazwiesz to jak nie zdrada narodu polskiego?!
A może mam miłować naród który nas nienawidzi i kilkadziesiąt lat temu wymordował tysiące Polaków? Masz downa czy tylko udajesz? Ani rusek ani ukrainiec ani niemiec nigdy nie był i nigdy nie będzie naszym przyjacielem o bracie naqet nie wspominając. A ty oddaj im wszystkie pieniążki jeśli tak ich miłujesz ale od moich wara!