PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10039040}
4,5 61 tys. ocen
4,5 10 1 61341
7,0 60 krytyków
Zielona granica
powrót do forum filmu Zielona granica

Tak bardzo przesadzili z zachwytem i oceną tego "filmu", że aż musieli wyłączyć komentarze pod swoimi "recenzjami". Tomasz Raczek z wiekiem staje się starym i zgorzkniałym tetrykiem, ale kocha kino...

andymen

Funkcjonariusze propagandy filmweb nie tylko usuwają negatywne oceny ale od kilkunastu dni również namiętnie usuwają wszystkie niepochlebne komentarze czy posty na forum :)

ocenił(a) film na 1
andymen

Jak wyszedł Smoleńsk to politycznie można było go równać z ziemią i nikt niczego nie usuwał

VictoX

Tak wygląda równość w wydaniu lemingów :)

andymen

Nie masz gdzie żali wylewać? Stąd to rozgoryczenie? Wyłączyli komentarze by fejkowe bezmózgi nie ubliżaly krytykom. Tak trudno to ogarnąć?

ocenił(a) film na 1
JohnTheBrave

To nie są żale, tylko opinia. Mam takie samo prawo do niej jak ty, czy Pan Recenzent. Ale na tym portalu wyzwolonych zaimków i postępu, pewne opinie są ważniejsze niż inne i niektórzy (pisząc twoim językiem) "ogarniają", a inni nie. Więc ci co ogarniają muszą pozostałym wyjaśnić, bo hołota jeszcze jakieś fo paux popełni i będzie wstyd na cały świat. A nie, czekaj... Wstyd na całą Polskę ...

andymen

Opinie wyrażaj sobie tutaj na forum. Na co się czepiasz krytyków? Na Rotten Tomatoes też możesz do każdego krytyka przypiąć swoje żale i rozgoryczenie? Nie możesz. Tylko w Polsce na Filmweb takie cuda.

JohnTheBrave

Proszę nie mylić krytyków, recenzentów z propagandowymi pacynkami

ocenił(a) film na 1
JohnTheBrave

Na tym polega wolnosc internetu ze nawet bezmozgi moga swoje zale wylewac. Smolensk tez byl gownem, ale nie bylo zadnej cenzury co pokazuje stronniczosc portalu. Ale spoko troche mnie cieszy ze wyszla taka gownoburza z tym filmem, bo pokazal prawdziwa nature filmweba. Mam nadzieje ze ferment za portalem bedzie sie dlugo ciagnal.

Robsonrobson_filmweb

Trzeba mieć niezwykle nudne życie aby specjalnie zakładać konto aby dać filmowi ocenę 1 ale hej, to Twoje życie :D

andymen

Na pierwszy rzut oka po trailerze to wygląda na film propagandowy na poziomie Smoleńska.