PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10039040}
4,5 61 tys. ocen
4,5 10 1 61330
6,9 76 krytyków
Zielona granica
powrót do forum filmu Zielona granica

Dlaczego zblokowaliście oczeny tego filmu, a filmu "Smoleńsk" nie?

voiceisover

PiS-owskie trolle w tym przypadku nie zmanipulowały oceny filmu na tyle, aby w tak drastyczny sposób odbiegała od rzeczywistej

ocenił(a) film na 1
antypit

A PO-wskie trole zmanipulowały ocenę filmu "Smoleńsk" i to wg. ciebie jest dobrze? Hipokryzja.

honky2000

Nie ma tutaj hipokryzji , ponieważ film "Smoleńsk" otrzymał ocenę adekwatną do swej wartości. Nie ma więc sensu insynuacja manipulacji. Coś tak słabego jako film i nieudolnie propagandowego jak film "Smoleńsk" nie potrzebował trolli, aby zostać właściwie oceniony.

ocenił(a) film na 1
antypit

Beznadziejny film pod względem technicznym, dialogów. Dno. Do tego pełna kłamstw, wyborcza przyznała ze wszystko jest wymyślone.
Film klasy C

ocenił(a) film na 1
voiceisover

Smoleńsk jest na faktach a zielona granica to parodia fantazja

ocenił(a) film na 10
Speedmana

Pushbacki są stosowane od 2 lat i sama straż graniczna temu nie zaprzecza, a to one są głównym tematem filmu.

ocenił(a) film na 1
mery_kejt

A wiesz, że już nawet wasza Gazeta Wyborcza przyznała, że ten gniot to jedno wielkie kłamstwo?

ocenił(a) film na 10
Pawel_Mi_filmweb

Jaka "wasza"? Daleko mi do sympatyzowania z libkowym gniotem jakim jest Wyborcza.

ocenił(a) film na 1
mery_kejt

Rozumiem, Wyborcza to staliniści, a ty jesteś maoistu. Dla mnie to jedna zbrodnicza swołocz.

ocenił(a) film na 10
Pawel_Mi_filmweb

Polecam się cofnąć do podstaw ekonomii, historii i nauk politycznych

ocenił(a) film na 1
mery_kejt

Cóż, tobie nie mogę nic polecić, bo na niskie IQ nic nie poradzisz. Współczuję.

ocenił(a) film na 1
mery_kejt

Jesli ktoś twierdzi, że ten film to prawda. We słanym życiu jest kompletnym zerem.

Speedmana

lmfao