Ten film bez wahania oceniam jako arcydzieło. Bardzo wzruszający, znakomity film. Kunszt kinematografii. Myślę, że to obowiązkowa pozycja dla każdego z nas. Każdy, niezależnie kim jest powinien ten film zobaczyć. Ja go widziałem kilka razy i chętnie zobaczę jeszcze raz.
W zupełności się zgadzam. Czy łza poleciała? Obejrzałam już parę razy i za każdym razem to samo - ryczę jak bóbr...
Każdy człowiek ma inną wrażliwość. Czy istnieje jakiś film, przy którym i Tobie łza poleci? Ten Ciebie nie ruszył, ale to nie oznacza,żeś bezduszny;)))
Również się zgadzam.A kto go nie rozumie, bądz krytykuje, znaczy że jeszcze nie dorósł do tego typu kina
Ten film jest tak prosty, że nie da się go nie zrozumieć. A jak ktoś się nie zgadza z Twoją opinią to najlepiej od razu napisać, że jeszcze nie dorósł, tak?
Gram w metina 24 godziny na dobę i dlatego mam nick zaczynający się od woj(on wcale nie pochodzi od mojego imienia Wojtek). Zakładam, że ty jesteś mordercą, skoro masz taki nick.
Ja nie płaczę na filmach, facetowi nie wypada :D Chociaż nie powiem, był wzruszający i mało brakowało i bym się rozkleił.
Zgadzam się z założycielem tematu. Film świetny, deser dla każdego fana dobrego kina. Z waszej rozmowy widzę że teraz ludzi się dzieli na tych co grają w Metina i nie . Dajcie spokój, rozmawiajmy o filmach, dzielmy się opiniami a nie sprowadzajmy do tego czy ktoś gra 23, czy 24 godziny na dobę. Ja również jak się wypowiedziałem na temat, jak dla mnie filmów bez głębszego dna 'SIedem Dusz' i 'Ojciec Chrzestny' od razu zostałem ściskany od trolla. Czasem po prostu nie można z ludźmi pogadać. :)