Film jest naprawdę bardzo dobry. Mam ochotę sięgnąć po książkę. Oglądałem go wiele razy. Obsada aktorska wspaniale dobrana. Polecam wszystkim.
Moim zdaniem, książka jest nawet jeszcze lepsza od filmu, więc sięgaj po nią śmiało ;)
książka jest wspaniała!!! Zawiera wiele rzeczy nie ukazanych w filmie,jest b.dokładnie opisane morderstwo dziewczynek itp...
polecam gorąco!!!
mi książka się podobała o wiele bardziej, na prawdę nie mogłam się od niej oderwać ^^ gorąco polecam tę książkę ^^
Również uważam, że książka jest jeszcze lepsza, od jakże świetnego już filmu :) Polecam książkę S. Kinga ;)
Książki nie czytałem ale za to film genialny i nic więcej pisać nie trzeba ocena 9/10.
oglądałam chyba 3 razy :) no i swietny ;D skoro mówicie, że ksiązka taka fajna to musze skołować :] a dzisiaj mi przysłali Eragona, ciekawe jaka będzie :P
wlasnie skonczylem czytac tą książke, ale uwazam jednak tym razem film za lepszy :). Książka owszem świetna, ale film jest wlaściwie taki sam, nie zmienia sie wiele, moze w ksiazce bardziej szczegolowo opisane sa niektóre sytuacje, no i zakończenie ciut inne(ale tylko ciut). Jednak tyle czytania a wszystko to mam w filmie i to nawet ładniej pokazane wiec.. bardziej polecam jednak film.
www.moviecentrum.pl - nowe forum o filmach! Tutoriale do Sony Vegas,
After Effects, Flash i wiele innych!
Recenzje, nowości, ciekawostki. Wstawiaj własne filmy i oceniaj prace
innych!
ZAPRASZAMY
WWW.MOVIECENTRUM.PL