PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037314
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

Bardzo dobry.

ocenił(a) film na 9

Film jest naprawdę bardzo dobry. Mam ochotę sięgnąć po książkę. Oglądałem go wiele razy. Obsada aktorska wspaniale dobrana. Polecam wszystkim.

użytkownik usunięty
Bibek10

Moim zdaniem, książka jest nawet jeszcze lepsza od filmu, więc sięgaj po nią śmiało ;)

ocenił(a) film na 8
Bibek10

książka jest wspaniała!!! Zawiera wiele rzeczy nie ukazanych w filmie,jest b.dokładnie opisane morderstwo dziewczynek itp...
polecam gorąco!!!

ocenił(a) film na 8
Bibek10

mi książka się podobała o wiele bardziej, na prawdę nie mogłam się od niej oderwać ^^ gorąco polecam tę książkę ^^

ocenił(a) film na 10
Bibek10

Również uważam, że książka jest jeszcze lepsza, od jakże świetnego już filmu :) Polecam książkę S. Kinga ;)

ocenił(a) film na 9
Bibek10

Książki nie czytałem ale za to film genialny i nic więcej pisać nie trzeba ocena 9/10.

ocenił(a) film na 10
Bibek10

oglądałam chyba 3 razy :) no i swietny ;D skoro mówicie, że ksiązka taka fajna to musze skołować :] a dzisiaj mi przysłali Eragona, ciekawe jaka będzie :P

ocenił(a) film na 8
Bibek10

wlasnie skonczylem czytac tą książke, ale uwazam jednak tym razem film za lepszy :). Książka owszem świetna, ale film jest wlaściwie taki sam, nie zmienia sie wiele, moze w ksiazce bardziej szczegolowo opisane sa niektóre sytuacje, no i zakończenie ciut inne(ale tylko ciut). Jednak tyle czytania a wszystko to mam w filmie i to nawet ładniej pokazane wiec.. bardziej polecam jednak film.

Bibek10

www.moviecentrum.pl - nowe forum o filmach! Tutoriale do Sony Vegas,
After Effects, Flash i wiele innych!
Recenzje, nowości, ciekawostki. Wstawiaj własne filmy i oceniaj prace
innych!

ZAPRASZAMY

WWW.MOVIECENTRUM.PL

Bibek10

Jestem w trakcie czytania książki (e-book) i muszę przyznać, że jest bardzo dobra. Film Darabonta jest dla mnie na równi z Misery jeśli chodzi o ekranizacje Kinga.