MOIM ZDANIEM FILM JEST TOTALNą PORAżKą A ROLA HANKSA JAK ZWYKLE AMATORSKA! SZKODA MI LUDZI KTóRZY LUBIą TAKIE FILMY!
Widać, że w filmie nie odnalazłeś pełną głębię tego wykwintnego oraz wyrafinowanego arcydzieła. Świadczy to o tym, że jak oglądasz film American Pie to twoj mózg ma dużo pracy by zrozumiec o co w tym filmie chodzi. heh!!
nick SAW4... to mówi samo za siebie... wedlug niego to john łapiąc hanksa za jaja powinien mu je urwac a nie go uleczać...
Wydaje mi się, że jeżeli ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia - powinien milczeć.
Moim zdaniem film, tak jak książka, jest przepiękny i wzruszający. A to, że gram tam taki aktor jak Hanks tym bardziej sprawia, że się miło ogląda.
saw 4 - i wszystko jasne... Tekst w stylu ,,rola Hanksa jak zwykle amatorska...'' mnie rozwalił. Dla Ciebie zapewne geniusz aktorski pokazał aktor grający Jasona. Przykre to...
Czego wy chcecie od użytkownika Saw4. Przecież ma rację przynajmniej w połowie:P. Zielona Mila jest filmem długim i zawiera elementy fantastyczne czyli jest fantastyczny...oczywiście użytkownikowi Saw4 mogło też chodzic o to że film jest fantastyczny czyli wspaniały. Poza tym Panie Saw4 ...wiadomo że jak film jest fantastyczny to z reguły wydaje sie małosensowny dla nas żyjących w rzeczywistości, jednak z punktu widzenia fabuły filmu wszystko układa się w spójną całośc. Pozdrawiam mama nadzieję że przyznasz mi rację Szanowny Panie.
Jest długi i jest fantastyczny. Co do reszty...?umówmy sie, po kimś z nickiem Saw4 nie można się spodziewać ze choćby minute filmu zrozumie. dla niego jest zdecydowanie za trudny. Jak dla mnie to piękny i wzruszający film oraz najlepsza adaptacja książki(Bardzo dobrej zresztą) jaką oglądałem.
No prosze :D
Władca Piersciemi 1/10
3.10 do Yumy 1/10
Hostel 10/10
piła IV 10/10
to chore oczywiscie.
Weź ty stary jeb**j sie w łeb nie masz pojecia o filmach :/
Człowieku ten film byl tworzony na podstawie ksiazki. W filmie jest zawarty kazdy szczegół a nawet dialogi ktore wystapily w ksiazce. Scenarzysta duzo pracy nie mial przy tym filmie bo wszystko mial wypisane na kartkach formacie A5 410 stronowej ksiazce:/ Wiec jesli ktos pisze ze film jest nudny i zbyt fantastyczny tzn ze ktos uwaza sie za kogos mądrzejszego od STEPHENA KINGA!!! Trzeba ten film zrozumiec i tyle
P.S polecam ksiazke :) PZDR WSZYSTKIM(prócz do "SAWIV")
Teksańska masakra piłą mechaniczna 10/10
Milczenie owiec 1/10
facet jest naprawde dobry :D ale mam mieszane uczucia bo nie wiem czy mam sie smiac czy plakac.
Dla niego ten film byl pewnie lepszy pon9iewaz wiecej krwi...
Szkoda gadac
Mój ulubiony film.
I jak można pisać, że Hanks gra amatorsko? Przecież to jest fenomenalny aktor, ale widać że Ty nie potrafisz tego dostrzec, bo pewnie jesteś za molo inteligenty.
ludze przestancie temu pajacowi odpisywac ;)) przeciez ten pedal specjalnie to pisze bo tego typu idiota tylko potrafi zrozumiec filmy typu pila // buahahaha ciekawe czy pile skumales ! ?
A mnie się wydaje, że ten człowieczek zwyczajnie robi sobie z was jaja. Po co tak się zniżać do poziomu człowieka rozpoczynającego ten wątek?
a mi szkoda ciebie, ze wydobyles z siebie taki denny komantarzyk ;/;/;/ jak sie nie znasz na filmach to nie osmieszaj sie i nie pisz czegos tak zalosnego... jezeli ten film jest beznadziejny to wymien mi 10 ktore uwazasz za sensowne...
Kuurde no Żal.pl! Takie komentarze mnie rozwalają... A to,że Hanks i rola "amatorska" to o mało nie spadłam... Ludzie,dajcie żyć... Człowieku,i po co odrazu ta krytyka,że szkoda Ci ludzi którzy lubią takie filmy? Miłośnicy filmów tego typu lubią takie filmy,doceń czyjś gust.
noo tak masz racje rola Hanksa jak zwykle amatorska ^^
a pila 4 to arcydzielo prawda??;]
Muszę się nie zgodzić, film jest rewelacyjny, chyba że ktoś nie lubi myśleć i wgłębiać sie w film. Dla mnie film, daje do myślenia i ukazuję ciekawą i dość wzruszającą historie. Ukazaną z ciekawej perspektywy klawiszy więziennych :)
Na wstępie wyjaśniam - Nie jestem zwolenniczką horrorów, ani krwawej rzezi na ekranie. Film do myślenia może i daje, co nie zmienia faktu, że wizualnie jest to film przesłodzony.
Długi<- OK
Fantastyczny<- OK
Jednak są to jak najbardziej zalety tego filmu:/
Ale do cholery jasnej: W KTÓRYM MIEJSCU jest niby nudny i małosensowny:/?!
oglądałeś ty go w ogóle??
no tak.. fan "Hostelu" <== i wszystko jasne :]
Ludzie, dajcie sobie siana,przecież to na kilometr śmierdzi prowokacją. Gościu chciał zobaczyć jaka będzię reakcja kiedy napisze coś takiego, i proszę. Zresztą po założeniu tematu więcej się już nie udzielał.