PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037314
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

Film otworzy nowa kolekcje dziennika polska w której znajdą się "najwieksze hollywoodzkie przeboje" nie jestem pewien ale dadza go 6 albo 7 grudnia jesli ktos wie cos wiecej niech pisze

przemek_2

Na 100% będzie w dzienniku "POLSKA" w czwartek, 6 grudnia. Otwiera 10-częściową kolekcję. Polecam gorąco każdemu ten (prawie 3-godzinny)PRZEPIĘKNY film.

przemek_2

wlasnie moj brat widzial reklame w tv, w ktorej byla reklama tej kolekcji
w czwartek - 6.12.07 bedzie "zielona mila"

ocenił(a) film na 10
collsurmak

przyuwazylem notting hill i big lebowski

ocenił(a) film na 9
Diniej

a wiadomo może ile będzie kosztował z filmem?

ocenił(a) film na 10
Monia24

5,99zł.
na pewno ukażą sie filmy: Zielona mila, Casper, Babe świnka z klasą, Notting Hill, Big Lebowski, Rekrut, Kod Merkury, Dzika rzeka, Havana

ocenił(a) film na 8
Diniej

Będzie 10 filmów i będą one najprawdopodobniej w następującej kolejności:

1. Zielona mila
2. Big Lebowski
3. Casper
4. Babe, świnka z klasą
5. Rekrut
6. Notting Hill
7. Kod Merkury
8. Dzika rzeka
9. Przylądek strachu
10. Havana

Stachu_c

spodziewalem sie ze bedzie troche lepiej ale napewno kupie notting hill

przemek_2

Ja kupie napewno Zieloną Mile i zgadzam sie z supermaczo film jest świetny i warto go obejrzeć :)

Czarek1984

wiadomo może czy filmy będą z polskim lektorem czy tylko z polskimi napisami?

Czarek1984

Czy ktos wie co bedzie 7 grudnia w "Dzienniku" ??

ocenił(a) film na 8
lune

7 grudnia w dzienniku, nowa kolekcja "Fabryka Sensacji" w ramach której ukażą się filmy :

1. Za królową i ojczyznę
2. Ostatni Sprawiedliwy
3. 36
4. Najemnik
5. Na fali

Stachu_c

Dziekuje Ci Stachu za informacje na temat filmow - pozdrawiam - A co do filmu "Zielona Mila" - to rowniez polecam jest dobry !!!

ocenił(a) film na 10
przemek_2

Będzie 6 grudnia, i mam zamiar go kupić mam tylko pytanie czy warto wydać kasę na ten film ? Lubię filmy na podstawie powieści Stephena Kinga i dlatego zastanawiam się nad tym filmem ;)

Freddy_3

Powtarzam jeszcze raz wszystkim niezdecydowanym: to naprawdę PRZEPIĘKNY(prawie 3-godzinny) film !!! Szczerze polecam.

ocenił(a) film na 8
supermaczo1

W 100 % zgadzam się z supermaczo1 film 10/10 za 6 zł naprawdę warto się w niego zaopatrzyć

ocenił(a) film na 10
Freddy_3

WARTO! WARTO! WARTO!
Film jest po prostu cudowny! Polecam każdemu, kto go jeszcze nie widział.

ocenił(a) film na 10
przemek_2

No ja go jeszcze nie widziałem :( Ale zważywszy że takie pozytywne komentarze są o nim, tak atrakcyjna cena no i to że gra w nim Tom Hanks to muszę go kupić :)

ocenił(a) film na 10
Freddy_3

Kupię chyba tylko Zieloną Milę-resztę widziałem, i moim zdaniem gnioty :)

Thug4Life

big lebowski? przylądek strachu ? gnioty?

co do reszty sie zgadzam

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

Big Lebowski nie, to przeprosiny. Ale przylądek strachu nie przypadł mi do gustu. Może dlatego, że dawno oglądałem-może kupię i sobie odświeżę pamięć :)

Thug4Life

no a Rekrut to gniot?
bez przesady... dla samego aktorstwa warto dać te 6zł, bo fabuła choć zaskakujaca to amerykańska na maxa...

użytkownik usunięty
przemek_2

Ludzie czy ta gazeta jest ogólnopolska, czy będzie ją można dostać w całym kraju? Czy mógłby ktoś zapodać linka do oficjalnej strony bo ja za gnoma nie mogę tam tego znaleźć.

ocenił(a) film na 9

oto jest link, znalazłem go od razu, więc niewiem jak nie mogłeś go znaleźć też próbowałem się dowiedzieć czy gazeta jest ogólnopolska czy nie ale wychodzi na to ze tylko w niektórych rejonach polski sie ukazuje, Ja jestem z Rzeszowa i wątpie zeby u mnie była, choć bardzo bym chciał bo zielonej mili w cenie 5,99 grzechem było by nie kupić, no ale jak nie ma to obejde sie chyba smakiem, no chyba że jakimś cudem dorwe tę gazetke w empiku, poczekajmy do jtra, wtedy wszystko będzie jasne :] pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
przemek_2

Ta gazeta jest ogólnopolska oto link do strony www http://www.dziennik.pl/

ocenił(a) film na 9
Freddy_3

masz tu jescze raz link bo niewiem gdzie zginął ;) http://www.polskatimes.pl/index.html a ty się freddy mylisz twój link jest do innej gazetki, która rzeczywiście jest ogólnopolska.

pele85

Najważniejsze informacje są tutaj: http://www.polskatimes.pl/3838,11323.htm

użytkownik usunięty
supermaczo1

Super, dzięki Ci bardzo. Sam nie wiem jak ja szukałem.

ocenił(a) film na 10
przemek_2

No to sorry że wprowadziłem w błąd ale Dziennik to dla mnie Dziennik, okaże się jutro w kiosku ;)

przemek_2

OBYDWIE GAZETY SĄ OGÓLNOPOLSKIE I "DZINNIK" I "POLSKA-THE TIMES" A ZIELONA MILA JEST W "POLSKA-THE TIMES" (RZEKOMO BO JA NIE DOSTALEM)

użytkownik usunięty
Leon_B_Fink

U mnie w mieście w jednym kiosku sprzedawca powiedział że dostał tę gazetę ale bez płyty, poszedłem do innego i na szczęście był.

ocenił(a) film na 10
przemek_2

Udało się mi go kupić, o 7 rano w kiosku dostałem ostatni egzęplarz !

ocenił(a) film na 9
Freddy_3

to skandal jest z tymi gazetami, tylko smaka narobili :(

pele85

A mi się udało i to około 17 w saloniku prasowym.Uroki mieszkania w małym miasteczku, mało kto wiec co to DVD a o Kingu nie wspominając :D
Co do filmu to oglądałem raz ale z reklamami i bardzo mi się podobał.

ocenił(a) film na 9
bartik

ha ha ha, mam mam mam, ujrzałem go na wystawie w kiosku, dzisiaj i to w centrum miasta Rzeszowa :) Ja nie wiem jak on się tam uchował, jedyne logiczne wytłumaczenie które przychodzi mi na myśl to takie że ten film czekał właśnie na mnie bo wiedział że bardzo chce go mieć ;) <bless>

ocenił(a) film na 10
przemek_2

Chciałem też napisać co nieco o samym wydaniu. Otóż jest ono fantastyczne - bez porównania np. z kolekcją dziennika. Film jest na płycie DWUWARSTWOWEJ, czyli takiej samej jakości jak wydanie pudełkowe i oprócz logo gazety na płycie i pudełku w menu startowym płyty nie ma żadnych reklam gazety, itp. ani sponsorów, jedynie kilka zwiastunów filmów (normalka). Gdyby wszystkie wydania gazetowe tak wyglądały to byłoby pięknie...

ocenił(a) film na 10
przemek_2

foraq zgadzam się z tobą :D Kolejnym wielkim + tego wydania jest to że mamy do wyboru Lektor PL lub Napisy PL, oczywiście kto co woli ale dla mnie błogosławieństwem są napisy :)