Film otworzy nowa kolekcje dziennika polska w której znajdą się "najwieksze hollywoodzkie przeboje" nie jestem pewien ale dadza go 6 albo 7 grudnia jesli ktos wie cos wiecej niech pisze
Na 100% będzie w dzienniku "POLSKA" w czwartek, 6 grudnia. Otwiera 10-częściową kolekcję. Polecam gorąco każdemu ten (prawie 3-godzinny)PRZEPIĘKNY film.
wlasnie moj brat widzial reklame w tv, w ktorej byla reklama tej kolekcji
w czwartek - 6.12.07 bedzie "zielona mila"
5,99zł.
na pewno ukażą sie filmy: Zielona mila, Casper, Babe świnka z klasą, Notting Hill, Big Lebowski, Rekrut, Kod Merkury, Dzika rzeka, Havana
Będzie 10 filmów i będą one najprawdopodobniej w następującej kolejności:
1. Zielona mila
2. Big Lebowski
3. Casper
4. Babe, świnka z klasą
5. Rekrut
6. Notting Hill
7. Kod Merkury
8. Dzika rzeka
9. Przylądek strachu
10. Havana
7 grudnia w dzienniku, nowa kolekcja "Fabryka Sensacji" w ramach której ukażą się filmy :
1. Za królową i ojczyznę
2. Ostatni Sprawiedliwy
3. 36
4. Najemnik
5. Na fali
Dziekuje Ci Stachu za informacje na temat filmow - pozdrawiam - A co do filmu "Zielona Mila" - to rowniez polecam jest dobry !!!
Będzie 6 grudnia, i mam zamiar go kupić mam tylko pytanie czy warto wydać kasę na ten film ? Lubię filmy na podstawie powieści Stephena Kinga i dlatego zastanawiam się nad tym filmem ;)
Powtarzam jeszcze raz wszystkim niezdecydowanym: to naprawdę PRZEPIĘKNY(prawie 3-godzinny) film !!! Szczerze polecam.
W 100 % zgadzam się z supermaczo1 film 10/10 za 6 zł naprawdę warto się w niego zaopatrzyć
WARTO! WARTO! WARTO!
Film jest po prostu cudowny! Polecam każdemu, kto go jeszcze nie widział.
No ja go jeszcze nie widziałem :( Ale zważywszy że takie pozytywne komentarze są o nim, tak atrakcyjna cena no i to że gra w nim Tom Hanks to muszę go kupić :)
Big Lebowski nie, to przeprosiny. Ale przylądek strachu nie przypadł mi do gustu. Może dlatego, że dawno oglądałem-może kupię i sobie odświeżę pamięć :)
no a Rekrut to gniot?
bez przesady... dla samego aktorstwa warto dać te 6zł, bo fabuła choć zaskakujaca to amerykańska na maxa...
Ludzie czy ta gazeta jest ogólnopolska, czy będzie ją można dostać w całym kraju? Czy mógłby ktoś zapodać linka do oficjalnej strony bo ja za gnoma nie mogę tam tego znaleźć.
oto jest link, znalazłem go od razu, więc niewiem jak nie mogłeś go znaleźć też próbowałem się dowiedzieć czy gazeta jest ogólnopolska czy nie ale wychodzi na to ze tylko w niektórych rejonach polski sie ukazuje, Ja jestem z Rzeszowa i wątpie zeby u mnie była, choć bardzo bym chciał bo zielonej mili w cenie 5,99 grzechem było by nie kupić, no ale jak nie ma to obejde sie chyba smakiem, no chyba że jakimś cudem dorwe tę gazetke w empiku, poczekajmy do jtra, wtedy wszystko będzie jasne :] pozdrawiam
masz tu jescze raz link bo niewiem gdzie zginął ;) http://www.polskatimes.pl/index.html a ty się freddy mylisz twój link jest do innej gazetki, która rzeczywiście jest ogólnopolska.
No to sorry że wprowadziłem w błąd ale Dziennik to dla mnie Dziennik, okaże się jutro w kiosku ;)
OBYDWIE GAZETY SĄ OGÓLNOPOLSKIE I "DZINNIK" I "POLSKA-THE TIMES" A ZIELONA MILA JEST W "POLSKA-THE TIMES" (RZEKOMO BO JA NIE DOSTALEM)
U mnie w mieście w jednym kiosku sprzedawca powiedział że dostał tę gazetę ale bez płyty, poszedłem do innego i na szczęście był.
A mi się udało i to około 17 w saloniku prasowym.Uroki mieszkania w małym miasteczku, mało kto wiec co to DVD a o Kingu nie wspominając :D
Co do filmu to oglądałem raz ale z reklamami i bardzo mi się podobał.
ha ha ha, mam mam mam, ujrzałem go na wystawie w kiosku, dzisiaj i to w centrum miasta Rzeszowa :) Ja nie wiem jak on się tam uchował, jedyne logiczne wytłumaczenie które przychodzi mi na myśl to takie że ten film czekał właśnie na mnie bo wiedział że bardzo chce go mieć ;) <bless>
Chciałem też napisać co nieco o samym wydaniu. Otóż jest ono fantastyczne - bez porównania np. z kolekcją dziennika. Film jest na płycie DWUWARSTWOWEJ, czyli takiej samej jakości jak wydanie pudełkowe i oprócz logo gazety na płycie i pudełku w menu startowym płyty nie ma żadnych reklam gazety, itp. ani sponsorów, jedynie kilka zwiastunów filmów (normalka). Gdyby wszystkie wydania gazetowe tak wyglądały to byłoby pięknie...