Obecnie brakuje takich filmów, które potrafią człowiekiem wstrząsnąć, które sprawiają ze potrafisz sie zatrzymać i pomyśleć o tym świecie, o tym co dobre co złe. Czyż nie o to chodzi w filmie. Film ma za zadanie przekazać nam coś. Nie chodzi tylko o efekty specjalne, grę aktorów czy o to ile tropów padnie w filmie. Chyba czasami tracimy poczucie co jest najważniejsze na tym zwariowanym i jakby nie było zgniłym świecie. Miejmy nadzieje ze nie tylko w filmie dobro potrafi zwyciężyć zło... Bo chyba o to chodzi , by czynić dobro i być szczęśliwym.
Film należy do grona tych filmów które należy choć raz w życiu zobaczyć. Mnie za każdym chwyta za serce . Aż łzy sie cisną..... Przyznaje ze nie ma wielu filmów które wywarły na mnie aż takie warzenie. Zachęcam do obejrzenia, bo naprawdę warto ........
Zgadzam się...
Oglądałam ten film 3 dni temu, ale dalej nie mogę się pozbierać...
Przygnębiające, ale i tak piękne...
Jeszcze nigdy nie widziałam filmu, który tak mną wstrząśnie i sprawi, że będę płakała jak jakiś bóbr...
Polecam...
popieram.
film oglądałam drugi raz, ale wcześniej mnie tak nie poruszył jak teraz, płakałam jak na żadnym innym filmie!
gorąco polecam, miał 5 nominacji do Oscara, ale, niestety żadnego nie zdobył..;(
Ten brak Oscarów to według mnie jedno wielkie nieporozumienie...
Ten film zasługuje na nie jak żaden inny!!
Film miał 4 nominacje do socara, to i tak jak na niego dużo, nierozumiem co jest w tym tak poruszającego albo wstrząsającego, film taki nie jest, tak samo nie jest arcydziełem a 15 pozycja na FW to kpina, widać że dużo jest tutaj małolatów którzy się popłakali na tym filmie i potem dali mu 10, jak dla mnie najwyższa ocena jaką moge dać to 7