Dzisiaj ten znakomity film leci na TVN w Superkinie. Jednak czy warto oglądać film trawający 3 godz. z jedno godzinnymi reklamami? Wg. mnie zdecydowanie NIE. Reklamy popsują cały klimat tego Filmu. Ja osobiście pusze sobie na Dvd "Zieloną Milę" kupioną z Dziennikiem ;P
Zapraszam do dyskusji.
Masz rację. Ten film nie jest do szatkowania reklamami chociaż są tacy, którzy zobaczą Milę pierwszy raz właśnie w ten sposób i pojawią się prawdopodobnie komentarze, że ,,w filmie nie ma akcji" albo, że film był za długi. Uważam, na dziesiątki produkcji jakie widziałem ta jest warta obejrzenia z pełna koncentracją. Czytałem opisy wariatów, którzy twierdzili że ta ekranizacja jest ckliwa i zrobiona dla dzieci... Film Web jest fajną stroną ale pojawiają sie tutaj ludzie, którzy chcą widzieć w filmach coś innego niż te filmy przedstawiają, chcą w bajce widzieć horror w horrorze komedie... W Hitmanie widzą za mało sensu i oczekują psychologii, a w Matrixie było wszystko zbyt nieprawdopodobne. Rzeczy są jakie są a ich ocena nie może być dyktowana opinią powstałą ze zderzenia własnego wyobrażenia o temacie z wizją reżysera, bo tak można spłycić wszystko.
Pozdrawiam ;]