PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037250
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

Niestety, nie oglądniemy dziś tego filmu...

Gondor3124

Szkoda bo się nieźle na niego nastawiłem, ale żałoba to żałoba.

Golden415

tyyle czekałam na ten film... ;|||||||||||||

ocenił(a) film na 8
Gondor3124

Ojj.
Szkoda.
Czekałam. =/

Nie wiem co im da zdejmowanie filmów i puszczanie
w kółko wraku samolotu.

ocenił(a) film na 9
PrivateHeroine

Może puszczą później...

ocenił(a) film na 7
Gondor3124

film możesz sobie oglądać na cholernym playtube, nawet po dziesięć razy jeśli Ci się zachce i wracać do niego w każdej chwili! jest żałoba narodowa i telewizje nie emitują tego, co nie ma związku ze śmiercią tych wspaniałych ludzi, po śmierci Jana Pawła II było to samo!

ocenił(a) film na 10
Gondor3124

Film akurat mogliby puscic dzisiaj albo jutro to ze zdejma filmy z anteny nie wroci zycia ofiarom pozatym to nie komedia wiec mogliby spokojnie puscic

sincity

Ponad tydzień czekałem na film i co?? Jedna chwila i pozamiatane na całej lini.... Chciałem nagrać ten film i obejrzeć w TV na plazmie 52 cale LG full HD ;( ....co za pech....:(

ocenił(a) film na 10
konie_cierpia_bardzo

masz racje ! niech to szlag trafi ! zginęło 96 osób i nie zobaczysz ani nie nagrasz sobie filmu ;/ co z was za ludzie ?

alfa940

Ludzie!!! Polska to nie tylko Polacy i katolicy!!!!! Przykładowo jestem Arabem wyznaję islam mimo to mieszkam w polsce bo poślubiłem Polkę i kur** płace abonament więc wymagam obejżenia tego za co płącę i tego czego oczekuję!! Śmierć prezydenta Polski niekoniecznie musi mnie dotknąć..!!!!!

Polska to durny naród mający słabą psychike

ocenił(a) film na 10
konie_cierpia_bardzo

tu nie chodzi o to czy to był prezydent czy alkoholik wiesz ? oni spłonęli żywcem - widzę że tego nie zrozumiesz
tydzień cie nie zbawi co chwilę ten film leci. a to że akurat dziś miała lecieć zielona mila to przypadek

alfa940

kobieto , po pierwsze nie wszyscy spłonęli żywcem... wielu zginęło od uderzenia z ziemią, wielu od wybuchu zbiorników z paliwem, reszta konała i umierała od obrażeń, a jeszcze inni miażdżeni od elementów maszyny a jeszcze inni od zaczadzenia, natomiast zdecydowana mniejszość od ognia!!!
po drugie wszystko rozumiem i założe sie żę rozumiem 100x dogłębniej niż ty słaba dziewczyno

ocenił(a) film na 10
konie_cierpia_bardzo

oczywiście, oczywiście

ocenił(a) film na 10
alfa940

Pomimo tej wielkiej tragedii,myslalem ze jednak puszczą film wkońcu nie jest to komedia ,no ale cóz.

alfa940

http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofy_samolot%C3%B3w_cywilnych

z całym szacunkiem dla administratorów wklejam ten link by można było zadać sobie niejedno pytanie....

co roku na świecie średnio jest ok 4-5 katastrof lotniczych samolotów pasażerskich i wkońcu padło na nasz kraj... wszystkim jest smutno gdy odchodzą od nas idole, autorytety, legendy itp. ale nie zapominajmy że to ZWYLKI LUDZIE tacy jak my... Natomiast to MY nadajemy im, bądz też oni sami sobie nadają swoją pracą przydomki typu WIELKI , KRÓL, itp. Potem gdy odchodzą brakuje nam tego do czego się przyzwyczailiśmy i nie chcemy sie pogodziś z ich odejściem dlatego robimy wielkie SHOW by uczciż ich za to co robili i czego nie zdązyli zrobić.... Ciekawe dlaczego nieprzerywają transmisji i nie puszczają mszy św w tv jak rozbija sie zamolot pasażerski gdzieś w kambodży ???? Bo nie znamy tych ludzi, mamy ich w dupie i to kim byli, patrzymy z boku bo nas to nie dotyczy... Do czasu kiedy nas to nie spotka. Wtedy się zaczyna dramat i widać jakim to słabym narodem jest polska.

ocenił(a) film na 10
konie_cierpia_bardzo

to się z stąd wyprowadź jak ci się nie podoba.

alfa940

Wyprowadzę sie jak przyjdzie czas.... Wyjade do japonii i tam założę rodzine. Na razie jestem w polsce więc korzystam z przywilejów jakimi obdarzył mnie nasz kraj... Magiczne słowo - DEMOKRACJA

wypowiadam się i mówię co myśle, wyrażam swoje poglądy i będe to robił publicznie

ocenił(a) film na 10
konie_cierpia_bardzo

skoro poślubiłeś polkę (jak pisałeś) to już założyłeś rodzinę

ocenił(a) film na 10
Gondor3124

Naprawdę nie rozumiem czemu ten film dziś zdjęli z anteny. Przecież to idealny film na żałobę. Wszystko w mieście pozamykali i jeszcze w tv nic nie ma. Jasne ze to co się stało to ogromna tragedia, zal nam wszystkim tych ludzi i ich rodzin, ale skoro np nie zginał nikt mi bliski, to nie widzę powodu żeby siedzieć w domu i wyć i nie uważam żebym komuś krzywdę zrobila jak bym obejrzała dziś Zielona Mile! Ludzie nie przeginajmy z ta zaloba narodowa! Zalobe kazdy z nas ma w sercu!

ocenił(a) film na 10
eyeofthetiger

Mogli by puścić dzisiaj ten film,bo czekałem na niego,a te zdjęcia z
wrakiem np . jutro :)

ocenił(a) film na 10
Ready2

facet z tobą jest coś nie tak ;/ jak by ci ojciec zginął to też poczekałbyś z żałobą z 2 dni bo film fajny leci ??

ocenił(a) film na 10
alfa940

"facet z tobą jest coś nie tak ;/ jak by ci ojciec zginął to też
poczekałbyś z żałobą z 2 dni bo film fajny leci ??"

puknij się w czoło.Porównujesz Kaczyńskiego do ojca? znałem go tylko z tv i
nie miałem o nim najlepszego zdania.Jak by to od niego zależało to mieli
byśmy państwo policyjno-kościelne,a jednostka nie miała by żadnej wolności
(i tak ma niewiele)
tak obserwuje ten cyrk co się wyrabia i śmiać mi się chce.Jak żył to
większość na niego narzekała,a teraz,tylko dlatego,że zginął okazuje się,że
był wręcz święty i najlepszy prezydent.Polacy są mistrzami obłudy.

ocenił(a) film na 10
Ready2

ja też go nie znałam i nie cierpiałam tak jak np. Gosiewskiego
ale nie mam ochoty ci tego teraz tłumaczyć...

ocenił(a) film na 10
Gondor3124

Zdarzyła się wielka tragedia i wy przeżywacie że nie możecie sobie filmu obejrzeć to jest naprawdę dziwne. A jak tak bardzo chcielibyście obejrzeć ten film to co za problem jak jest wiele stron z filmami