PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037314
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

POLSKA - TEH TIMES, FILMÓW BRAK

oblecialem 11 kiosków , wstałem specjalnie o 6 rano, żadnego egzemplarza, we wiekszości nie dostali wcale, gdzie indziej 1-2 egzemplarze, sami kioskarze sie bardzo dziwili

pytam: O CO CHODZI?

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

Ja dorwalem ostatni egzemplarz w moim kiosku :P Mialem farta nie powiem ^^

ocenił(a) film na 7
Leon_B_Fink

A ja wyszedlem z domu o 12 i kupilem przy drugim podejsciu, ale przyznam ze ostatnio gazeciarze zawodza, we wtorem tak jak ty szukalem nikosia z dziennikiem ;] ale tez sie udalo, polecam szukanie nie w kioskach bo tam wszyscy chca kupic , ale w sklepach spozywczych ktore posiadaja tez stoisko z prasa, ja najczesciej wlasnie tam kupuje, dzis np ta zielona mile w sklepiku osiedlowym ;] polecam. i powodzenia ;]

ocenił(a) film na 9
Bizoniasty

ja byłem w 9 kioskach i sie udało:)

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

A ja wszedłem do pierwszego lepszego kiosku i był;) Byłem o 8 rano... Z tym że u mnie film był w Gazecie Wrocławskiej. Jak powiedziałem że chce dziennik POLSKA to nie wiedzieli o co chodzi;)

ocenił(a) film na 9
Leon_B_Fink

nie chcę Cię dołować, ale ja byłem w Piotrze i Pawle, tak koło 9 i można powiedzieć, że pół przypadkiem kupiłem ten film (kupiłem 1 z 2 ostatnich egzemplarzy) ponieważ go nie widziałem wcześniej a wiem, że świetny. Opłacało się. Film rewelka! pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

a ja w ogóle przespałam fakt że film był w gazecie... eh :(

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

ja od 7 rano biegałam po kioskach i szukałam...w ostatnim mi się udało zamówić bo prasa jeszcze nie dotarła i zamówiłam u pana kioskarza jedyny egzemplarz który miał dostać. własnie skończyłam oglądać.

ocenił(a) film na 10
marcelinaborak

jak macie jakas upatrzona pozycjeto sie idzie dzien wczesnej do kiosku i zamawia aby zostawili 1 egzemplarz :p

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

u mnie był ten sam problem. wstałam o 7 rano, obleciałam 5 kiosków, i: albo wysprzedane, albo mieli tylko jeden egzemplarz z filmem, albo nie mieli wcale. trochę dziwne. ale kupiłam film z gazety na allegro za 7zł.

ocenił(a) film na 10
speculation

Ja w pierwszym lepszym dostałem bez problemu,a była 9.00

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

A ja byłem w 7 kisokach - nie było a w EMPIKU ( Gliwice ) jakaś Pani gwizdneła mi ostatni egzemplarz dosłownie sprzed nosa! A tak sie nakręciłem . No cóż