Jak poznaje kogos i zaczynamy rozmawiac czesto o filmach, ludzie mowia mi, uwielbiam nasze
polskie komedie jak Poranek Kojota czy Chlopaki nie placza, ja im mowie ze to nie dla mnie ze
Lubaszenko to wg. mnie tylko Sztos a reszta crap;) wtedy ludzie mowia, ze lubia takze ambitne
kino i podaja tytul ZIELONA MILA, PO CO JA TO PISZE? a no po to zeby zwrocic uwage ze jest to
film nr 1 dla wszystkich laikow filmowych, oni sa zadowoleni z siebie ze wysiedzieli te 3 godziny i
zrozumieli film, ktory jest co najwyzej dobrym filmem.
Avengers miażdży te filmy klimatem,dialogami,stroną wizualną i przede wszystkim nie obraża inteligencji widza jak Transformersy. ale nie będę offtopować po prostu nie wiem po co stosujesz takie chwyty jak czepianie się ocen.
Ty zaczeles! znalazles moich Nietykalnych, inteligencje widza obrazaja wlasnie takie marvelowskie kino a w Transformersach John Torturo i Shea naprawde stworzyli fajne haraktery(mowie tylko o jedynce) a tak na serio to i transformersy i tym bardziej avengers to gowno tylko troche ladniej zapakowane niz takie "hity" jak kobieta kot, hulk, elektra... nawet nie chce mi sie o takim kinie dla mas pisac, bo nie ma o czym.
Tu nie chodzi o to, że Nietykalni są okropni, beznadziejni i w ogóle, tylko, że taki przeciętniak ma 3. miejsce. O pomstę do nieba to woła. A Avengers to świetny film pod każdym względem. Mnie nigdy nie nudzi jak oglądam, żadna scena. W połączeniu ze świetną oprawą wizualną i muzyczną jest to film rewelacyjny.
Aha, i pisz jakoś poprawnie po polsku te zdania, bo ciężko się czyta, co piszesz. Np. "haraktery" każdy dzieciak z podstawówki wie jak się pisze.
tak ale nietykalni mają związek z tematem bo to również mało ambitny,przereklamowany film który zajmuje wysokie miejsce w rankingu fw. Avengers nie ma nic do twojego tematu i dla fana gwiezdnych wojen,komiksów Marvela to porządne kino rozrywkowe.
Co osiagnelismy ta wymiana zdan? nic, bo jestesmy kompletnie innymi widzami, szukamy w kinie innych rzeczy, wezmy taki film Oszukac Przeznaczenie (moze juz nie wrocimy do Nietykalnych;) dla mnie ten film nie ma zadnej wartosci, jakiejkolwiek, i moim zdaniem chodzi w nim tylko o to aby jak najefektowniej pokazac ludzka smierc, lecz wy patrzycie na swietna (waszym zdaniem) strone wizualna, niesamowite dialogi oraz klimat jak w Avengers! wasze filmy kosztuja czesto po 200mln. wiec trudno zeby od strony technicznej odstawaly, lecz dla mnie jest to gowno w pieknym zlotku, ale zawsze to gowno(Avatar-papierek ;)
nie patrzę na stronę techniczną ale tylko o niej można mówić obiektywnie. Hobbit to też blockbuster z dużym budżetem. 'Co osiagnelismy ta wymiana zdan?' no cóż dowiedziałeś się że zarówno Zielona Mila i Nietykalni to mało ambitne, przereklamowane filmy.
Wroc! dowiedzialem sie ze TWOIM ZDANIEM zarówno Zielona Mila i Nietykalni to mało ambitne, przereklamowane filmy(i znowu wracasz do Nietylalnych "o Ty Misiu Ty zlosniku") Trzymaj sie.
Są filmy znane i nieznane .. a pomiędzy nimi drzwi .. Drzwiami tymi jest umysł.. ..kluczem zaś dusza..