PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8156}

Ziemia poza prawem

No Man's Land
1987
6,7 1,2 tys. ocen
6,7 10 1 1185
Ziemia poza prawem
powrót do forum filmu Ziemia poza prawem

...w 20 minucie i 10 sekundzie filmu pojawia sie przez kilka sekund BRAD PITT grajacy kelnera. Jakby nie bylo BRAD wtedy byl kompletnym 'NO NAME'M ' i bral kazda nawet epizodyczna krociutka rolke kompletnie bez slow. Postanowilem to napisac bo wlasnie ogladam ZIEMIE POZA PRAWEM i mignal mi sie B.P.

punisher822_filmweb

He, dobre. Właśnie oglądam, a że jakoś mi dotąd ten film umknął spojrzałem na forum fw, by się nieco zorientować w opinii publicznej i traf chciał, że kiedy czytałem ten post akurat była owa scena z imprezką. Faktycznie jest tam Brad [niezły ma fryz :)].
Słyszałeś o tym, czy sam wyłowiłeś? Jeśli to drugie, to brawa za spostrzegawczość.

ocenił(a) film na 9
jan_niezbedny0

Sam wylowilem bo mam takie cos ze ogladajac stare seriale lub filmy zauwazam znane twarze ktore wtedy nie byly kompletnie znane. Ostatnio ogladam wszystkie odcinki POLICJANTOW Z MIAMI i stale sie tam pojawiaja znane twarze. Wowczas naprawde ich nikt nie znal grali epizodziki wielu nawet nie wypowiedzialo ani slowa a potem sie okazalo ze za lat 10, 15 stali sie wielkimi gwiazdami kina na swiecie. Kazdy nawet najbardziej wybitny aktor kiedys byl nieznany i jego facjata furory nie robila. Furore zaczeli gdy ich slawa zaczela sie rozwijac na dobre... ;-)

punisher822_filmweb

Normalna kolej rzeczy.
A z tym Miami Vice to fakt - pełno tam było w drugim planie przyszłych gwiazd i gwiazdeczek.

ocenił(a) film na 9
jan_niezbedny0

Generalnie teraz jest o wiele trudniej zrobic kariere w amerykanskim kinie niz w latach 60, 70, 80-tych bo jest zdecydowaaaaaanie wieksza konkurencja no i czasy sa inne. To co kiedys moglo szokowac lub wydawalo sie szokujace dzis jest nawet puszczane w najzwyklejszych serialach obyczajowych. Teraz sie wybic jest naprawde trudno bo na castingi przychodzi o wiele wiecej osob przez co konkurencja jest masakryczna. Uwazam ze bardzo wiele gwiazd z tamtych czasow w obecnych czasach nie dalo by rady sie wybic. Zostali by stlamszeni przez mase ludzi walczacych o role w castingach do reklam lub filmow. Mamy czasy jakie mamy i pomyslec mozna co bedzie za 20 lat gdy trendy jeszcze bardziej sie zmienia. Ciekawe co bedzie wtedy szokowac gdy wiekszosc tego co szokujace widz juz bedzie znal...