Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???
Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...
Twilight! "you are my life now"xP
Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)
Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!
Czy ktoś ma pierwszą bądź drugą cześć do wysłania na maila tej sagi po polsku ? Podaję maila majka1101@o2.pl Bardzooo proszę,jeśli ktoś ma,odwdzięczę się
także prosiła bym wersje po polsku tlilxochitl@o2.pl z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
ja bym prosiła breaking down po polsku na zosia94@op.pl .Proszeee, niech ktoś mi to szybko prześle bo zwariuje xd I mam jeszcze pytanie dodatkowe - czy w filmie jest przedstawiony tylko zmierzch? Czy moze zaczepia też troche o 'księzyc w nowiu'?
Gdyby ktoś miał to ja też bym prosiła ;) kropelka@amorki.pl
W filmie nie ma nic z 'Księżyca w nowiu'. To będzie osobna ekranizacja :)
Mam pytanie do tych ktorzy juz czytali ksiązkę Mianowicie chodzi mi o to czemu Bella i Edward maja corkę skoro on juz jest w pewien sposob martwy.... i czy Reneesme jest zarowno wampem jak i czlowiekiem?
Pytanie nr 2 Jeśli Edward i Bells mają dziecko to dlaczego np Rosalie i Emett nie mogą? Może nie chcą? Czy to jest gdzieś w ksiązce wyjaśnione? Proszę o odpowiedź:)
rosalie i emmett nie mogą miec dziecka bo ciało kobiety musi się zmienic aby urodzic dziecko, a ciała wampirów jak pamiętamy się nie zmieniają. Natomiast ciało mężczyzny nie zmienia się by mógł miec dziecko, dlatego Edward i Bella mają, a Emmett i Rosalie nie. Chociaż ona chce.
A co do Renesmee to jest ona pół-wampirem pół-człowiekiem.
To wszystko jest napisane w "Breaking Dawn". Ja czytam takie przesłane mi przez koleżankę i chronione hasłem. Ale jeszcze nie skończyłam.
wyslaam breaking dawn po polsku wszystkim wpisanym po e-mailu: werka0803@wp.pl!!!
Dziękuję, że mogłam byc użyteczna!!! Miłej lektury!
bardzo bardzo proszę czy mogłabyś mi wysłać BD po polsku :) gabrysia-ula-fikus@wp.pl w zamian moge ci
wysłaś MS po polsku z góry dziękuję i będę twoją dłużniczką!
A ja mogę dalej przesyłać wszystkie części .!
tylko piszcie na e maila .;p
bo sie nie orientuje kto juz dostał a kto nie .; p
lehadima@wp.pl
Bardzo prosze o przesłanie wersji polskie na maila
m.lejczak@wp.pl lub monika.lejczak@dziedzic.com.pl bo do marca to chybą uschnę jak skawrek
Pozdrawiam
Bardzo prosze Breaking Down po polsku :D Byłabym bardzo wdzięczna :P
Z góry dziekuje :P mój e-mail to kieciu07@poczta.fm
Czy mogła byś mi przesłać Breaking Down i te 12 rozdziałów z perspektywy Edwarda. Po polsku :D Byłabym bardzo wdzięczna :P
Z góry dziękuje :P
Hej, witam, a czy ja równiez mogłabym się załapać na breaking down po polsku?Będę wdzięzna dożywotnio!!!!!!:-)mój mail: patrys22@buzaiczek.pl
może mi ktoś wysłać Midnight Sun i Zmierzch z punktu widzenia Edwarda
prosze:):)
ratusia1@wp.pl
mam ogroma prosbe: wyczytalam z twoich poprzednich postow iz jestes w posiadaniu calego MS po polsku , a nie tylko rozdzialow... Czy moglabys mi ja przeslac? bylabym bardzo wdzieczna to moj e-mail ogrodniczka1111@poczta.fm
ps; jesli nadal nie masz breking dawn to daj znac na e-mailu, bo mam go w calosci na kompie po polsku(za co bardzo dziekuje jednej z wpoltworzycielek fora)i jak cos to moge Ci go przeslac:D
MS nie jest napisany do końca.
S.M przestała go przecież pisać na 12 rozdziale, bo się dostały do internetu.
Ja też poproszę (po polsku): julka_julka@poczta.onet.pl i już z góry BARDZO dziękuję ;)
o ludziska! To ja też bo przepadnę.. ;p iikist89@gmail.com jesli mozna to obie wersje językowe są mile widziane :)
i ja równiez bardzo proszę o przesłanie mi BD i zmierch z punktu widzenia Edwarda po polsku i z góry bardzo dziękuję!!!patrys22@buziaczek.pl
nie będę gapić się na wszystkie te prośby bo nie mam tyle czasu, ale jeśli ktoś chcę to do czwartku (najpóźniej) prześlę mu BD i MS po polsku, jeśli napisze na mojego maila: ruda014@vp.pl Dziękuję.
Ja też bym prosiła BD i MS(12 rozdz) po Polsku.
Byłabym wdzięczna.
oleczka125@op.pl
Tylko wyslij jak najszybciej bad girl :**
Bardzo proszę o "Breaking dawn" po polsku. Mój mail - agnies1313@buziaczek.pl Proszę o wysłanie i z góry dziękuję. Bardzo mi zależy:)
Hej tej czwórce (czy piątce nie pamiętam ;p)
już wysłałam :)Tak jak "alice.dream" nie mam czasu na aby przyglądać się kto chce a kto nie chce :) Tak więc ten kto będzie chciał niech pisze na Katarina_93@autograf.pl
Pozdrawiam :)
dzięki za MS ;) czy w końcu Stephani będzie kontynuować pisanie tej serii czy nie? Bo ja nie przeżyje bez czytaniaa... xdd
fajnie wiedzieć że nie tylko mną owładnęła obesesja dla tego filmu i książek...dobrze wiedzieć że jednak nie jest sie wariatem..:D pozdrawiam :)
dziewczyno :D przeczytałam całą serie (4 części+12 rodz. Mightnight Sun)w 10 dni :D w kinie jak były pokazy przedpremierowe byłam na filmie 2 razy a w ten piątek wybieram się po raz kolejny. Po prostu stwierdzam że te książki uzależniają... cytując E. "[...] jak moja własna odmiana kokainy." hyhy :D i chyba oszaleje jeżeli nie będę miałą tego filmu na DVD w najbliższym czasie i nie oglądnę przynajmniej raz dziennie!! na okładce powinien być napis przed przeczytaniem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą albo przynajmniej dawkować rozsądnie :D:D pozdrawiam wszystkich miłośników ;**
Ja baaaardzo poproszę!!!! Mój mail igusa@op.pl CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!!!!
Jeśli koś by chciał "przed świtem" po polsku to pisać!!! Każdemu na maila!!!
Bardzo proszę o "Breaking dawn" po polsku i te 12 rozdziłow. Mój mail - oldduch@wp.pl pierwsze 3 tomy pochłonęłam w niecałe 2 dni ale niestety nie mam dalszych części :( Proszę o wysłanie i z góry dziękuję. Bardzo mi zależy:)i z góry 100 krotnie dziękuje
oldduch
hej - jeżeli to możliwe,to poprosiłabym 4. częśc po polsku na moj e-mail:
niemiecki-korepetycje15@wp.pl
z gory dzieki :)