PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337357
3,6 52 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???

Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...

Twilight! "you are my life now"xP

Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)

Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!

ko_alka

jeśli można to po polsku.....bardzo dziękuje

ocenił(a) film na 3
werka0803

Czy ktoś ma pierwszą bądź drugą cześć do wysłania na maila tej sagi po polsku ? Podaję maila majka1101@o2.pl Bardzooo proszę,jeśli ktoś ma,odwdzięczę się

ko_alka

ja bym bardzo prosiła po polsku: last-dance@wp.pl

ocenił(a) film na 10
ko_alka

także prosiła bym wersje po polsku tlilxochitl@o2.pl z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie!

tlilxochitl

ja bym prosiła breaking down po polsku na zosia94@op.pl .Proszeee, niech ktoś mi to szybko prześle bo zwariuje xd I mam jeszcze pytanie dodatkowe - czy w filmie jest przedstawiony tylko zmierzch? Czy moze zaczepia też troche o 'księzyc w nowiu'?

ko_alka

mógłby mi ktoś przesłać ebooka BD po polsku ? ;)
proszę ;) kopnij_misia@interia.pl

ocenił(a) film na 10
yelley

Bardzo prosiła bym o BD po polsku :) tusia199@interia.pl

ocenił(a) film na 5
Fednusia

Gdyby ktoś miał to ja też bym prosiła ;) kropelka@amorki.pl

W filmie nie ma nic z 'Księżyca w nowiu'. To będzie osobna ekranizacja :)

pietrusia

Mam pytanie do tych ktorzy juz czytali ksiązkę Mianowicie chodzi mi o to czemu Bella i Edward maja corkę skoro on juz jest w pewien sposob martwy.... i czy Reneesme jest zarowno wampem jak i czlowiekiem?
Pytanie nr 2 Jeśli Edward i Bells mają dziecko to dlaczego np Rosalie i Emett nie mogą? Może nie chcą? Czy to jest gdzieś w ksiązce wyjaśnione? Proszę o odpowiedź:)

ocenił(a) film na 10
Amargo

rosalie i emmett nie mogą miec dziecka bo ciało kobiety musi się zmienic aby urodzic dziecko, a ciała wampirów jak pamiętamy się nie zmieniają. Natomiast ciało mężczyzny nie zmienia się by mógł miec dziecko, dlatego Edward i Bella mają, a Emmett i Rosalie nie. Chociaż ona chce.
A co do Renesmee to jest ona pół-wampirem pół-człowiekiem.
To wszystko jest napisane w "Breaking Dawn". Ja czytam takie przesłane mi przez koleżankę i chronione hasłem. Ale jeszcze nie skończyłam.

ocenił(a) film na 10
Alice_Cullen_Hale

wyslaam breaking dawn po polsku wszystkim wpisanym po e-mailu: werka0803@wp.pl!!!
Dziękuję, że mogłam byc użyteczna!!! Miłej lektury!

Alice_Cullen_Hale

bardzo bardzo proszę czy mogłabyś mi wysłać BD po polsku :) gabrysia-ula-fikus@wp.pl w zamian moge ci
wysłaś MS po polsku z góry dziękuję i będę twoją dłużniczką!

Twilight_Gabrielle

ja też poprosze po polsku :)) mój email: electrocute@o2.pl merci beaucoup!!!

electrocute

dzięki za to co dostałam ;p

ocenił(a) film na 10
zosia94

A ja mogę dalej przesyłać wszystkie części .!
tylko piszcie na e maila .;p
bo sie nie orientuje kto juz dostał a kto nie .; p

lehadima@wp.pl

Alice_Cullen_Hale

Bardzo prosze o przesłanie wersji polskie na maila
m.lejczak@wp.pl lub monika.lejczak@dziedzic.com.pl bo do marca to chybą uschnę jak skawrek
Pozdrawiam

m_lejczak

Dzięki za maila - serdecznie pozdrawiam wszystkich miłosników sagi

m_lejczak

Bardzo prosze Breaking Down po polsku :D Byłabym bardzo wdzięczna :P
Z góry dziekuje :P mój e-mail to kieciu07@poczta.fm

Alice_Cullen_Hale

Czy mogła byś mi przesłać Breaking Down i te 12 rozdziałów z perspektywy Edwarda. Po polsku :D Byłabym bardzo wdzięczna :P
Z góry dziękuje :P

Alice_Cullen_Hale

przepraszam nie podałam adresu sylwia.94@poczta.onet.pl

Alice_Cullen_Hale

Hej, witam, a czy ja równiez mogłabym się załapać na breaking down po polsku?Będę wdzięzna dożywotnio!!!!!!:-)mój mail: patrys22@buzaiczek.pl

ocenił(a) film na 10
ko_alka

może mi ktoś wysłać Midnight Sun i Zmierzch z punktu widzenia Edwarda
prosze:):)
ratusia1@wp.pl

cukierek_szatana_2

Midnight sun TO zmierzch z punktu widzenia Edwarda!

Twilight_Gabrielle

mam ogroma prosbe: wyczytalam z twoich poprzednich postow iz jestes w posiadaniu calego MS po polsku , a nie tylko rozdzialow... Czy moglabys mi ja przeslac? bylabym bardzo wdzieczna to moj e-mail ogrodniczka1111@poczta.fm
ps; jesli nadal nie masz breking dawn to daj znac na e-mailu, bo mam go w calosci na kompie po polsku(za co bardzo dziekuje jednej z wpoltworzycielek fora)i jak cos to moge Ci go przeslac:D

ogrodniczka1111

Ja bym poprosiła z łaski BD i MS po polsku ; ))
ciumkaj_bobka@wp.pl
Będę baardzo wdzięczna ;)

ocenił(a) film na 10
Immortal_

MS nie jest napisany do końca.
S.M przestała go przecież pisać na 12 rozdziale, bo się dostały do internetu.

ocenił(a) film na 7
ko_alka

Ja również proszę o BD po polsku: mysiunieczka9tonie@wp.pl -z góry dzia:)

ocenił(a) film na 10
misia1990

Ja też poproszę (po polsku): julka_julka@poczta.onet.pl i już z góry BARDZO dziękuję ;)

vampire_girl_2

Ja też poproszę (po polsku): drina@o2.pl i już z góry BARDZO dziękuję

drina

Prosze bardzo o przesłanie i dla mnie ewcielina89@o2.pl z góry bardzo dziękuje

ewcielina89

o ludziska! To ja też bo przepadnę.. ;p iikist89@gmail.com jesli mozna to obie wersje językowe są mile widziane :)

ko_alka

ja tez bym prosiła po polsku : nataliap7@poczta.onet.pl

nataliap7

ja również poproszę po polsku, mój meil patrycja_k@interia.eu
dzięki

patrycja_k

i ja równiez bardzo proszę o przesłanie mi BD i zmierch z punktu widzenia Edwarda po polsku i z góry bardzo dziękuję!!!patrys22@buziaczek.pl

ocenił(a) film na 10
patrys22

nie będę gapić się na wszystkie te prośby bo nie mam tyle czasu, ale jeśli ktoś chcę to do czwartku (najpóźniej) prześlę mu BD i MS po polsku, jeśli napisze na mojego maila: ruda014@vp.pl Dziękuję.

alice_dream

ja tez bardzo prosze o BD i MS po polsku mój e-mail to martynka325@wp.pl

ko_alka

Ja też bym prosiła BD i MS(12 rozdz) po Polsku.
Byłabym wdzięczna.
oleczka125@op.pl
Tylko wyslij jak najszybciej bad girl :**

ocenił(a) film na 10
oleczka125

jeśli można to prosiłabym MS po polsku. e-mail: alicecullen@vp.pl

ocenił(a) film na 7
Alice_Cullen_Hale

Bardzo proszę o "Breaking dawn" po polsku. Mój mail - agnies1313@buziaczek.pl Proszę o wysłanie i z góry dziękuję. Bardzo mi zależy:)

Iryska

Prosiłabym bardzo o MS jak najszybciej na zosia94@op.pl ;p z góry dziękuje ;))

ocenił(a) film na 10
zosia94

Hej tej czwórce (czy piątce nie pamiętam ;p)
już wysłałam :)Tak jak "alice.dream" nie mam czasu na aby przyglądać się kto chce a kto nie chce :) Tak więc ten kto będzie chciał niech pisze na Katarina_93@autograf.pl
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
Katarzyna_93

Acha MS oraz BD są w rozmiarze PDF

Katarzyna_93

dzięki za MS ;) czy w końcu Stephani będzie kontynuować pisanie tej serii czy nie? Bo ja nie przeżyje bez czytaniaa... xdd

ocenił(a) film na 10
zosia94

Niestety nie wiadomo ale wolałabym tak jak większość żeby kontynuowała :)

ko_alka

fajnie wiedzieć że nie tylko mną owładnęła obesesja dla tego filmu i książek...dobrze wiedzieć że jednak nie jest sie wariatem..:D pozdrawiam :)

aakasha

dziewczyno :D przeczytałam całą serie (4 części+12 rodz. Mightnight Sun)w 10 dni :D w kinie jak były pokazy przedpremierowe byłam na filmie 2 razy a w ten piątek wybieram się po raz kolejny. Po prostu stwierdzam że te książki uzależniają... cytując E. "[...] jak moja własna odmiana kokainy." hyhy :D i chyba oszaleje jeżeli nie będę miałą tego filmu na DVD w najbliższym czasie i nie oglądnę przynajmniej raz dziennie!! na okładce powinien być napis przed przeczytaniem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą albo przynajmniej dawkować rozsądnie :D:D pozdrawiam wszystkich miłośników ;**

ocenił(a) film na 4
ko_alka

Ja baaaardzo poproszę!!!! Mój mail igusa@op.pl CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!!!!
Jeśli koś by chciał "przed świtem" po polsku to pisać!!! Każdemu na maila!!!

ocenił(a) film na 10
ko_alka

Bardzo proszę o "Breaking dawn" po polsku i te 12 rozdziłow. Mój mail - oldduch@wp.pl pierwsze 3 tomy pochłonęłam w niecałe 2 dni ale niestety nie mam dalszych części :( Proszę o wysłanie i z góry dziękuję. Bardzo mi zależy:)i z góry 100 krotnie dziękuje
oldduch

ocenił(a) film na 3
ko_alka

hej - jeżeli to możliwe,to poprosiłabym 4. częśc po polsku na moj e-mail:
niemiecki-korepetycje15@wp.pl
z gory dzieki :)

ocenił(a) film na 3
Mr_MarQx

Ja też Breaking Dawn po polsku poproszę; miczka666@interia.pl
będę całować po nogach z wdzięczności. z góry dzięki.