Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???
Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...
Twilight! "you are my life now"xP
Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)
Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!
JEZELI MOZNA TO POROSZE POLSKA WERSJE Breaking dawn" I MIDNIGHT SUN na mail Czarnuszek29@amorki.pl czekam z niecierpliwoscia
Bardzo proszę o przesłanie e-booka na adres martulka199962@amorki.pl
Pozdrawiam wszystkich fanów!!!!
Bardzo proszę o przesłanie e-booka na adres martulka199962@amorki.pl
oczywiście po polsku:):)
Pozdrawiam wszystkich fanów!!!!
ja tez sie zglaszam z prosba o wyslanie breaking dawn po polsku na aneczka_21.07@autograf.pl
wiesz ja sądze ze nie bedzie dalszych czesci z 1 strony to dobrze a 2 to źle:((((
jak ktos taki dobry poprosze e-booka po polsku, z gory wielkie thx.
moj mail:
rdabrowsk@gmail.com
Witam :) jesli ktoś z was będzie miał chwilkę czasu to prosze o przesłanie breaking Dawn po polsku kama8860@wp.pl dzieki :)
Ja też popadłam w obsesje baxD obsesja to mało powiedziane wiec moze ktos mi przesle BD na poczte e-mail (skonkol1@poczta.onet.pl) dzieki:)
ja też bardzo prosze o przesłanie na maila breaking down po polsku. Mój mail to : marta_jedl@vp.pl Z góry dziękuje:}
Witam wszystkich fanów Sagi Twilight :) Tak sobie czytałam wasze wypowiedzi i postanowiłam do waszego grona dołączyć, gdyż mam takiego samego świra na punkcie tych książek co wy :) hmmm.... a może i nawet większego :P Bardzo bym prosiła o wysłanie na pocztę BD w wersji polskiej basia23041990@interia.pl Byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuje :)
Ps. Pozdrowienia dla wszystkich fanów Zmierzchu!!!!
hej! ja już czytałam wszystkie części po angielsku, ale zrobiliście mi wielki apetyt na Breaking Dawn po polsku. możecie mi przesłać na maila? baaaaardzo proszę <oczy kota ze Shreka>... mój adres to nathala92@wp.pl. z góry wielkie dzięki. pozdrawiam! :)
Ja tam nie zauwarzyłam,że mam fioła, ale moje przyjaciółki z tego powodu mi nie dają spokoju, więc ja też dołaczam
UWAGA!!UWAGA!!
Wszyscy fani sagi (między nami najlepszej xD) 25 marca w księgarniach ukarze się tak długo przez nas wyczekiwana 4 część "Przed świtem" :D:D
POZDRAWIAMI ZACHęCAM DO KUPNA :D:D
BU$$$KA ;**;**;**
hej jest jeszcze opcja dostania 3 rozdziałów MS jeśli tak to będę wdzięczna :) adres Angelika_spox@poczta.fm
Ja też poproszę dalsze rozdziały jeśli to nie problem mój adres adzikw@buziaczek.pl
Witam wszystkich ZmierzchoManiaków ;-) Ja już przeczytałam 3 razy cała sagę. I chyba zaniedługo zacznę od początku :-P Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytałam, nie sposób się od nich oderwać. Tak męczyłam rodziców aż wkońcu kupili mi calutką sagę :-D Coś pięknego :-) Kto czytał, ten wie! ;-) Co prawda mam MS na komputerze ale stwierdziłam, że nie będę tego czytać gdyż nie ma sensu czytać coś, co jeszcze jest nieskończone a potem czekać nie wiadomo ile na dalszą część. Wytrzymam aż wyjdzie o ile wyjdzie w całości ;-) Gorąco pozdrawiam!! :-)