Zmierzch

Twilight
2008
5,6 339 tys. ocen
5,6 10 1 339308
3,7 46 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???

Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...

Twilight! "you are my life now"xP

Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)

Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!

ko_alka

Bardzo proszę o "Breaking dawn" po polsku i te 12 rozdziłow. Mój mail - aqurali@gmail.com :}

Callanthe

jeśli można to ja także, poproszę polską wersję
Breaking Dawn

nicol666

mój mail (skleroza)
nicol666@interia.pl

nicol666

JEZELI MOZNA TO POROSZE POLSKA WERSJE Breaking dawn" I MIDNIGHT SUN na mail Czarnuszek29@amorki.pl czekam z niecierpliwoscia

ko_alka

Bardzo proszę o przesłanie e-booka na adres martulka199962@amorki.pl

Pozdrawiam wszystkich fanów!!!!

martulka199962

Bardzo proszę o przesłanie e-booka na adres martulka199962@amorki.pl
oczywiście po polsku:):)
Pozdrawiam wszystkich fanów!!!!

ocenił(a) film na 10
ko_alka

ja tez sie zglaszam z prosba o wyslanie breaking dawn po polsku na aneczka_21.07@autograf.pl

ocenił(a) film na 7
aneczka_21_07

bardzo proszę o "breaking dawn" po polsku
mali: olusia14xd@wp.pl

ko_alka

Bardzo proszę o ebooka Breaking Down najlepiej po polsku Mój e-mail pmini@wp.pl z góry dzięki :)

ocenił(a) film na 10
ko_alka

wiesz ja sądze ze nie bedzie dalszych czesci z 1 strony to dobrze a 2 to źle:((((

ocenił(a) film na 4
nunka70

jak ktos taki dobry poprosze e-booka po polsku, z gory wielkie thx.
moj mail:
rdabrowsk@gmail.com

ko_alka

dzięki za przesłanie breaking down. :) Polecam wszystkim całą sagę.

pmini

hey hey, poprosze o 2 czesc po polsku :)
irulana@op.pl

ocenił(a) film na 3
marta777

gołąbek leeciii.. ;p

za krótki. za krótki. za krótki.

ocenił(a) film na 3
Agrawa

kurcze, nie popatrzałam na datę ;/

za krótki.

ko_alka

Witam :) jesli ktoś z was będzie miał chwilkę czasu to prosze o przesłanie breaking Dawn po polsku kama8860@wp.pl dzieki :)

ocenił(a) film na 3
kama8860

przesyłam ;) tzn. jestem w trakcie bo poczta na onecie wolno działa ;p

ocenił(a) film na 10
ko_alka

Ja też popadłam w obsesje baxD obsesja to mało powiedziane wiec moze ktos mi przesle BD na poczte e-mail (skonkol1@poczta.onet.pl) dzieki:)

I_love

ja też bardzo prosze o przesłanie na maila breaking down po polsku. Mój mail to : marta_jedl@vp.pl Z góry dziękuje:}

ocenił(a) film na 10
marta_jedl

Witam wszystkich fanów Sagi Twilight :) Tak sobie czytałam wasze wypowiedzi i postanowiłam do waszego grona dołączyć, gdyż mam takiego samego świra na punkcie tych książek co wy :) hmmm.... a może i nawet większego :P Bardzo bym prosiła o wysłanie na pocztę BD w wersji polskiej basia23041990@interia.pl Byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuje :)
Ps. Pozdrowienia dla wszystkich fanów Zmierzchu!!!!

basia230490

hej! ja już czytałam wszystkie części po angielsku, ale zrobiliście mi wielki apetyt na Breaking Dawn po polsku. możecie mi przesłać na maila? baaaaardzo proszę <oczy kota ze Shreka>... mój adres to nathala92@wp.pl. z góry wielkie dzięki. pozdrawiam! :)

ko_alka

Ja tam nie zauwarzyłam,że mam fioła, ale moje przyjaciółki z tego powodu mi nie dają spokoju, więc ja też dołaczam

wiolusqa

cała saga i parę rozdziałów po polsku MS http://chomikuj.pl/pinezka1984

ania_sobieralska

UWAGA!!UWAGA!!
Wszyscy fani sagi (między nami najlepszej xD) 25 marca w księgarniach ukarze się tak długo przez nas wyczekiwana 4 część "Przed świtem" :D:D

POZDRAWIAMI ZACHęCAM DO KUPNA :D:D

BU$$$KA ;**;**;**

użytkownik usunięty
ewcielina89

w Empiku powiedzieli, że 27. oO ;]

<za krótki...>

na Allegro są już przedsprzedaże :) i ma być właśnie 25

użytkownik usunięty
ania_sobieralska

hm, w takim razie pani z Empiku jest zła i kłamie.;( xd

ocenił(a) film na 7

w Traffiku i Matriasie też powiedzieli, że wyjdzie 25.

LeaMao

aaaa ja już mam PRZED ŚWITEM :D;D;D;D;D ZAJE**TA KSIĄŻKA!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
ko_alka

hej jest jeszcze opcja dostania 3 rozdziałów MS jeśli tak to będę wdzięczna :) adres Angelika_spox@poczta.fm

Angelika_spox

http://chomikuj.pl/pinezka1984/ebook+saga+Meyer+Stephenie

ocenił(a) film na 6
ania_sobieralska

Ja też poproszę dalsze rozdziały jeśli to nie problem mój adres adzikw@buziaczek.pl

ocenił(a) film na 10
adzikw

nie dostaniesz!

ocenił(a) film na 10
Malwina_

Witam wszystkich ZmierzchoManiaków ;-) Ja już przeczytałam 3 razy cała sagę. I chyba zaniedługo zacznę od początku :-P Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytałam, nie sposób się od nich oderwać. Tak męczyłam rodziców aż wkońcu kupili mi calutką sagę :-D Coś pięknego :-) Kto czytał, ten wie! ;-) Co prawda mam MS na komputerze ale stwierdziłam, że nie będę tego czytać gdyż nie ma sensu czytać coś, co jeszcze jest nieskończone a potem czekać nie wiadomo ile na dalszą część. Wytrzymam aż wyjdzie o ile wyjdzie w całości ;-) Gorąco pozdrawiam!! :-)