No właśnie macie coś z wampira? ja na przykład od zawsze mam lodowate ręce, nogi i w ogóle cała jestem lodowata, zawsze. Kiedyś mnie to denerwowało, ale po przeczytaniu Zmierzchu zaczęłam być z tego dumna:) A wy?
Żebym to ja chociaż to wiedziała.....Klikam jak najęta, na angielskie strony jakieś wchodzę, (a po angielsku ani słowa prócz yes, no)klikam dalej...i o proszę mam bajery....:)) jedyne do czego zma doszłam to ściągniecie muzyki i teledysku..:)
Oj wy wampirki... ja mam zawsze zimne ręce i stopy, mój brat aż se ze mnie jaja robi (snowman na mnie mówi)
Hm... Ja nie przepadam za dużym towarzystwem, nie lubię słońca, znaczy tylko trochę ale jakoś go nie uwielbiam, lubię posiedzieć sama, i często mam zimne ręce (ludzie mi mówią, że to znaczy, że jestem wredna xD). Poza tym często mam sińce pod oczami ale to raczej wina krótkiego snu ;)
Pozdrawiam ;)*
Z wampira mam:
-zimne ręce... (zawsze nimi straszę moje koleżanki, szczególnie w zimie)
-bardzo dobry wzrok, można też powiedzieć że widzę w ciemności,
-nie lubię chodzić do szkoły, w wolne dni śpię do 12, a coraz częściej się zdarza, że nawet do 15
-wszyscy zauważyli, że kiedy zapada zmierzch wydaję się jakby bardziej ożywiona, szczęśliwsza,
-dobry słuch,
-lubię smak krwi,
-kiedy się skaleczę rany szybko się goją,
-moja skóra jest gładka jak pupcia niemowlaczka, ale nie jest blada, tylko naturalna, ale mam cienie pod oczami,
-oczy w zależności od pory dnia, nocy, natężenia świtła, mojego humoru, zmieniają kolor od czarnych poprzez piaskowe do ciemno-szarych,
-mało jem, kiedy byłam mała wystarczało mi śniadanie i napoje w ciągu dnia,
-lubię tylko czerwone jedzenie, pomidory szczególnie,
-rzadko choruję, ostatno 4 lata temu,
-szybko biegam,
-kiedy jestem zdenerwowana moja skóra staje się bardzo blada,
-kumpela, która się interesuje ezoteryką itd. itp. powiedziała mi, że jestem wampirem energetycznym,
-kiedy ktoś mnie zdenerwuje wysyam z niego energię i dzięki temu potrafię zaatakować tą osobę ze zdwojoną siłą,
-mam kły, nie tylko trójki ale też czwórki,
-potrafię latać, co wywołuje u różnych ludzi różne reakcje, a latam dzięki projekcji astralnej, czyli: moja "dusza" potrafi "wyjść" z ciała odbyć daleką podróż i potem do niego wrócić, choć tego nie jestem pewna bo tą umiejętność nabyłam niedawno, więc nie zdążyłam jeszcze sprawdzić jak to dizała ;PP
-jestem silna, choć moja figura na to nie wygląda,
-mam pociąg do wszystkiego szybkiego
-czasami wyłapuję czyjeś myśli dotyczące mojej osoby,
-mam dobrą pamięć,
-potrafię przewidzieć co się zdarzy, ale to dotyczy raczej błahych rzeczy np. że telefon zadzwoni, czy kto będzie pytany na lekcji itp.
i mogłabym tak wymieniać bez końca...
Zimne dłonie i stopy, jestem blada, mam wory pod oczami i prawie nie potrzebuje snu... xD
Zimne stopy i dłonie. I ma kły w górnej szczęce i dolnej i to nie jest śmieszne mówie totalnie serio. Trójki dolne i górne to kły. Moja koleżanka też takie ma zęby takie kły i cały czas się śmiejemy że jesteśmy stworzone do picia ludzkiej krwi takie małe wampiry :P
Dobre pytanie! Ja niezależnie od pogody jestem blada. Mam cienie pod oczami chociaż nie wiem jak bym dłuugo spała:D Ta i ciągle zimne ręce i nogi.
A co do zachowania i upodobań jestem wegetarianką(o.O) jak Cullenowie, oraz mam noce, że mogłabym w ogóle nie spać, a i tak czuję się wyspana.
haha, to ze mnie też chyba jest wampirzyca ;)
- wiecznie zimna skóra, nie tylko kończyny - również policzki, tułów, uda
- jestem przeraźliwie blada, nigdy nie mogę sobie podkładu takiego jasnego kupić ;/
- cienie pod oczami, które ciężko ukryć pod makijażem
- lubię smak krwi (swojej, bo czyjejś nie próbowałam xd)
- baaaardzo wyczulony węch, nic nie umknie mojemu nosowi ;)
- zdarza mi się mieć zwiechy - siedzę nieruchomo, wpatruję się w 1 punkt (właściwie to "wpatruję", bo gdyby ktoś mnie w takim momencie zapytał, na co patrzę, to nie byłabym w stanie powiedzieć, co mam przed oczami xp)
- zdecydowanie wolę noc; w dzień jestem nie do życia, a kiedy przychodzi wieczór, nagle mam mnóstwo energii, chęci do robienia dosłownie wszystkiego
czy ja coś mam? hmm ma ciemne oczy a jestem naturalną blondynką ... mam ostre kły... i zawsze mam błyszczące oczy... a krew lubie .. hehe znczy swoją ja się zranie ... oczywiście przypadkiem;_)
o właśnie, zapomniałam o kłach
kiedyś miałam super kły (trójki) u góry ;] ale się stępiły nieco i teraz zostały mi na dole tylko xD
Skąd to dopowiedzenie: "oczywiście przypadkiem"? Czyżbyś chciała coś ukryć? Jakieś skłonności do samookaleczenia?
Och tak, jestem zimna jak lód i w dosłownie i w przenośni. Bywam
agresywna, czasem mam ataki głodu i chyba zaopatrzę się w gryzak...
Zimne ręce i stopy, cienie pod oczami, skrywająca tajemnice ;p. Ale różnice są duuuuże ;).
Ja mam "wampirzaste" zęby:) gdy się uśmiecham od razu widać ,ze moje kły są nieco dłuższe, ale ja je lubie:)
Nie śpię, nie jem, lubię zapach i smak krwi, moja skóra jest biała, prawie szara i lodowata, śpię w dzień, jestem aktywna w nocy, mam długie i zaostrzone kły oraz paznokcie, a na dodatek jak byłam mała rodzice zamykali mnie w trumnie. Czy to znaczy, że coś ze mną nie tak? Czy to znaczy, że jestem WAMPIREM??????
Nie, z tego, co piszesz wnioskuję, że miałaś trudne dzieciństwo. Gorzej by było gdybyś napisała, że potrafisz latać, tak, jak jedna z osób wcześniej i mocno się przy tym upierała.
To i tak jeszcze nic. Jak przeczytasz wypowiedź jednej z fanek, a mianowicie Danijo z 5 strony, to popadniesz w kompleksy.
;-(
A tak na serio? Zimne dłonie i ręce? Pół populacji to ma i ja też, szczególnie kobiety - kwestie krążenia.
Kły? Każdy ma zaostrzone, bo to zęby do trzymania i rozrywania pokarmu.
Blada cera - no cóz, nie żyjemy w afryce drogie panie ;)
Uśmiałam się czytając ten temat jak nigdy ;)
Skoro Cartman mógł mieć ogromny nadajnik w dupie to czemu nie można mieć skrzydeł?
Hmm.... więc ja mam praktycznie zawsze lodowate ręce, i stopy( ale wiele osób tak ma) co do mojej cery to .. hmm... jest blada, wręcz biała. Hmm... i moje usta, takie krwisto czerwone, jak u wapira:P NIe wiem, czy zauważyłyście, wapiry mają takie charakterystyczne usta:):) hmm z moim wzrokiem nie najlepiej, ale słuch i węch mam nienaganny. Słyszę dźwieki kwalifikowane już do ultradźwięków( np. moja rodzina i znajomi ich nie słyszą)no i oczywiście błyszczy mi się cera( szczególnie na twarzy, nadmierne wydzielanie sebum<lol2>)no i krew ma niezły smak:):)moja, po skaleczeniu(ale sama nie sie kalecze:))i bardzo często jest mi zimno( w pomieszczeniu, gdzie grzejnik grzeje pełną parą, kumpela w bluzce, a ja w bluzie i w polarze pod kocem( nie byłam przeziębiona:):)
ten film to dno kinematografii kolejna nic niewarta komercja o bezsensowanej fabule w sam raz dla 14latek czytajacych czasopisma popkorn i bravo jest to dla nich taka odskocznia od zabawy lalkami. Podsumowac ta produkcje mozna jedynm słowem ŻENADA. Zastanawia mnie kto wyłozył pienadze na taki chłam
"komercja o bezsensowanej fabule" nawet jeśli tak, to co z tego skoro ludzią się podoba. Nie pierwsza i nie ostatnia rzecz która dla jednych jest żenująca,a z drugiej strony porywa miliony...
porywa haha tu uzyłas chyba zbyt mocnego słowa. Publiczne egzekucje tez porywały motłoch, ale taki chłam tez jest potrzebny smarkatym 13 letnim dziewczynkom, moze kiedys dorosniesz do ambitniejszego kina a jak narazie zostan na poziomie tego filmu i kucyków pony
Pony jest super:D
A wracając do tematu to jestem wręcz biała... i tyle z wampirzych cech <lol> bo z zimnymi rękami i stopami nie mam problemu:)
a zapomniałam o worach pod oczami. nie wysypiam się przez zmierzch xD i inne części...:)
Ja mam dość dobry słuch. Zawsze wszystkim mówię, że dzwoni im telefon, a oni patrzą na mnie jak na wariatkę dopóki go nie usłyszą (zwykle słyszą go 10 sekund później).
ja mam zimne dłonie, jestem blada (co niektórych strasznie irytuje, nie wiem czemu, eh), jestem weganką xd, ponoć często się tak cicho przemieszczam, hah.
ps. same wampiry tutaj. ^^
ee tam jak się tańczy jazz, to można i zatańczyć sabat czarwonic, ale można też czarnoksiężnika z krainy Oz.