No właśnie macie coś z wampira? ja na przykład od zawsze mam lodowate ręce, nogi i w ogóle cała jestem lodowata, zawsze. Kiedyś mnie to denerwowało, ale po przeczytaniu Zmierzchu zaczęłam być z tego dumna:) A wy?
jak jesteś muzułmaninem to nie będziesz musiał. No chyba że nie, to już musisz uruchomić swoje wtyki (patrz. zadzwoń do proboszcza) się umówcie i spokój.
mam dar podobny do daru Alice Cullen , pozatym moje oczy zmieniaja kolor od jasnoniecbieskich poprzez szare i wkonćy turkusowe :) jesli juz zmarzne lub jest mi zimno mam lodowate ręce :)
zapominałam jescze dodać że mam bardzo dobry wyczulony węch , i pomimo tego ,że jestem krótkowidzem dobry wzrok :)
A ja mam pomimo opalenizny bardzo bladą cerę, dobry węch pomimo kataru, dobry wzrok pomimo zeza, siłę pomimo zaniku mięśni, szybkość pomimo koślawej nogi i jestem zajebiście inteligentny pomimo iż udzielam się na forum zmierzchu.
ja mam nienaturalnie bladą cerę i lodowate ręce a na dodatek w przeciągu ostatnich 2 lat moje oczy zmieniły barwę z błękitnych na jasnozieloną:)
Dobra, jak macie zimne ręcę, nogi i nie wiadomo co jeszcze to idźcie z tym do lekarza, na spotkanie anonimowych posiadaczy zimnych kończyn, albo jarajcie się tym biegając po mieście, dotykając wszystkich i krzycząc: 'jestem wampirem!'. Mnóstwo ludzi ma bladą cerę, zimne ręce, ja mam lodowate, ale się tym nie chwalę, bo nie wiem co w tym fajnego. Zamknijcie się w trumience i odmrażajcie w niej poduszeczki.
Ja mam to samo. wiecznie lodowate ręce i nogi. ja mam na dodatek złociste oczy:D Blada cera i fioletowe cienie pod oczami. I tak jak ty, kiedyś tego nie lubiłam.:P
Jesteś pewien? Przyjrzyj im się dobrze. Jeśli w dodatku masz słabość do pomidorów i szron na włosach, to niedobrze.
oh tak,tak! a ja jak wampiry mam.... <chwila napięcia...> nos! czy to nie wspaniałe?! mam nos jak wampir!!! chyba się popłacze ze szczęścia!! Jestem z niego taaaaka dumna!
*vv*
a ja się świecę jak wyjdę na słońce. haha. co to za durny temat? ludzie gdzie Wasze mózgi?
tak, zawsze jestem zaimna, szczególnie ręce, do tego jeszcze czuję zapach krwi, ale tylko swojej na szczęscie
Ja mam zawsze zimne ręce, ktore jak mi jest ogólnie zimno lub się stresuję to zmieniają się na kolor fioletowawy i moje paznokce robią się całkowicie białe, ale białawe są zazwyczj. Mam też dosyć weksponowane kły, trochę jak u wilka xD i moje źrenice są bardzo często ogromne i z moich niebieskich oczu robi się czarny. Można pomyślec, że ćpam czy coś. Aha i nawet lubię zimno. W pokoju mam zazwyczaj ok 16 stopni:)
Ja mam zawsze zimne ręce, ktore jak mi jest ogólnie zimno lub się stresuję to zmieniają się na kolor fioletowawy i moje paznokce robią się całkowicie białe, ale białawe są zazwyczj. Mam też dosyć weksponowane kły, trochę jak u wilka xD i moje źrenice są bardzo często ogromne i z moich niebieskich oczu robi się czarny. Można pomyślec, że ćpam czy coś. Aha i nawet lubię zimno. W pokoju mam zazwyczaj ok 16 stopni:)
Aha i zapomniałam o wiecznie podkrążonych oczach. Tylko moja skóra nie jest blada tylko taka jakaś oliwkowo sina
eee czy Ty się dobrze czujesz? Przed chwilą napisałaś 3 posty, na temat jaka jesteś podobna... a teraz z tego ryjesz? Oo
ja nie mam w sobie nic z wamipira ale moja najlepsza przyjaciolka i owszem... jest blada a szczegolowo mowiac biala poniewaz nienawidzi sie opalac nawet na solarke ze mna nie chcial isc, ma zgrabne duze rece z nienaturalno dlugimi palcami ale najlepsze sa jej oczy brazowe a w srodku mocno blekitne ma jakby dwa kolory obwodke taka zlocisto brazowa a a w srodku mocno niebieskie ;]] znam ja od dziecka i wiem ze ejest bardzo wkuzrajaca bo jest oryginalna nie ma problemow jak zwykla nastolatka ona na religi zawsze zadawala ksiedzu pytania ktore zbijaly go centralnie z tropu... pamietam jak w 1 klasie powiedziala : prosze ksiedza czy dla ksiedza cud istnienia i ludzkosc jaka tworzymy to jest normalne? czy to sie kiedys skonczy...? pamietam tez ze poszla wtedy do pani pedagog... ale nigdy o tym nie rozmawialysmy... kocham ja jak siostre i zawsze zazdroscilam jej mozliwosci takiego wladania slownictwem i zdolnosci wyciagniecia od ludzi wszystkiego ona jest poprostu niesamowitra nie da sie jej odmowic w domu ma luzy i wogule..
mam nadzieje ze nie uzancie mnie za wariatke ktora zmysla ale na jakby co to estera istnieje...
A i czy na wszystkich forach wszyscy musze sie wyzywac i klocic...??
XD
Też mi. Phi. Ja sam posiadam w.w. cechy i co? Wielkie mi halo. Tyle że obwódek nie mam w źrenicach... a może mam? Hm.:/
To znaczy że masz huj..we krążenie albo ubytki energii..;) Zimne dłonie to standard... ale nie widzę zbytnio w tym powodu do dumy... raczej powód do wizyty u lekarza;)
Ja jestem często cała zimna,mam cienie pod oczami,długie kły i czuję trochę zapach krwi.
A no mam,ale musiałaś mnie wydać xD
Z tym czuciem krwi to był żart,ale w takim razie zastąpie to czym innym:mam b.dobry słuch(i to jest już prawda)
Ale na pewno nie lepszy niż mój..;) ja muszę nosić zatyczki i nauszniki bo mi przeszkadza...i to też jest prawda;)
A ja świecę się w słońcu jak brokat i lubię tępe, wyolbrzymione wyznania i metafory -_______-
Zapomniałam dodać, że jestem z tego dumna, odkąd obejrzałam "Zmierzch". Aha, a tak w ogóle to uważam, że Kartaginę należy zniszczyć.
No ja z wampira jak większość chwalących się tutaj mam zimne dłonie i ogólnie jestem zimna =D Oprócz tego nieustająca zmiana koloru oczu i cienie pod oczami. Nic niezwykłego, a może jednak...?
Lubię spać i mieć wszystko w... głębokim poważaniu. Czy to oznacza, że jestem leniwcem?
Ja też mam w sobie bardzo dużo cech, które powodujom, że jestem trochę jak wampir. Na przykład dskonale widzę w ciemnościach a moja temperatura ciała kiedy jestem zdrowy wynosi 35 stopni Celzjusza. Jestem też bardzo dużym romantykiem i w czasie pełni księżyca tak jak wszystkie wampiry piszę smutne wiersze o tym jak smutno jest mi z powodu, że świat jest taki okrutny i smutny. Chciałbym być prawdziwym wampirem, bo latałbym jak nietopeż i nie pił bym w cale ludzkiej krwi tylko bym obserwował pienkno nocy.
Nie pisz wierszy o tym, jak ci jest smutno z powodu "smutnego i okrutnego świata", a przynajmniej nie mów o tym tu, bo ktoś cię weźmie za emo. Świat i ludzie są okrutni...
Nie jestem rzadnym emo, tylko prawie wampirem i będe pisał wiersze o czym mnie się tylko podoba a ty nigdy nie zrozumiesz pustki wąpirzej duszy. :(
Taa, ja biegam nocą po mieście i poluje na wiewiórki, nie mam sumienia zabijać ludzi, polecam wszystkim zainteresowanym, naprawde... hmmm... palce lizać!
Tylko Cie proszę, daruj sobie te jabłonke w ogródku przed moim domem, bo wszystkie wiewiórki wystraszysz i z głodu padne....
ale którą bo mam 2 do tego 2 śiwy 2 czereśnie 1 gruszę i 1 wiśnie, reasumując mam duzy ogród obsadzony tujami przy zewnetrznej granicy płotu a od wewnątrz drzewami owocowymi :D nawet jest miejsce na pawilon pośrodku :)
Jestem nienaturalnie blada. Na dodatek moja skóra nie łapie opalenizny, przez co nawet latem wyglądam jak wampirzyca.