Srata tata co Ty o mnie wiesz stary?Nic.To że piszemy ze sobą od czasu do czasu nic nie znaczy.
Nasz Dante nie ma poczucia humoru! Dlatego tak się obraża na żarty i dlatego sam nie żartuje. Voile!
Twoje żarty są niesmaczne:P Ja wolę... sarkastyczne. Nie wiem czemu, najbardziej mnie bawią:)
Wiesz co takie też lubię ale ostaniu wkurza mnie wasza babska ras to takie żarty jakie humor.Po drugie to są całkiem prawdziwe.
Dobra, idę spać chłopcy. Jeszcze poczytam coś na dobranoc. Żeby koszmarów nie mieć. Cześć, trzymajta się.
Jakiego pana daj już spokój przesłuchaj ten kawałek co dałem ci link a nie pisz.
Dzięki nowoczesna wyzwolona kobieto już wiem że jestem tylko świnią przecież każdy koleś myśl tylko o ruchaniu,kasie i w ogóle jest agresywny jak stado bawołów i dziesięć wygłodniałych lwów,ale jak jest choć trochę wrażliwy ,spokojny i mily dla kobiety to jest dal niej zwyczajnym nieudacznikiem wy lubicie skurwysynów i kurwiarzy cóż a podobno tylko kolesie lubią puste laski.
Przyziemne myślenie. Baaardzo przyziemne. "wy lubicie skurwysynów i kurwiarzy" bardzo nieszowinistyczne. 
To, że ty spotykasz same patałachy zamiast kobiet nie znaczy, że połowe ludzkości masz prawo obrażać do kurwy nędzy. Kolego.
No. nie wolno generalizować bo można wiele porządnych i ślicznychegzemplarzy urazić. Np. naszą Asię;D
A widzisz?Hihihihihi jaki ja złoty jestem. Dobrze Asiu idziem spać , masz rację, fajnie się gadało. 

Jutro się zgadamy, mam nadzieję,jesteś ciekawą internautką na stronie Filmweb.. 

Hihihi żartuję,koleżanko. Trzymajta się. 

Ty też, Dante.
Cóż na 10 lasek dziś 8 takich niestety jest:/Co nie świadczy że wielu kolesi jest choć trochę ok bo wielu z nich myśli tylko chujem dobrze że takie kurwy znajdują takich chujów przynajmniej nie krzywdzą kogoś normalnego i na odwrót
No widocznie ty trafiłeś na same "kurwy", które zostawiły Cię dla "chujów" i dlatego jesteś taki... doświadczony i wiesz co mówisz, prawda?
Cóż ja tam szczęści w miłości nie mam i ciul już dawno mi to wisi.Byleby z kasą nie było źle.