PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10006385}

Zmora

Master
2022
4,6 836  ocen
4,6 10 1 836
4,8 4 krytyków

Zmora
powrót do forum filmu Zmora

I ta nienawiść, u nie których podkreślona caps look'iem. Jak ja nie cierpię rasistów, pisowców, konfederatów i homofobów. Na wschód won. Tam jest Wasze miejsce.

17
Corderosa

Ta jaka tolerancyjna. Wymagasz jej od innych a sama pałasz nienawiścią do ludzi, którzy mają inne spojrzenie na świat od ciebie. Jakie to typowe u zlewaczonego, nieskażonego myślą umysłu. A won to możesz co najwyżej do swojej rodziny krzyczeć, a nie do obcych ludzi.

Hammerheart81

Pała nienawiścią do rasistów i homofobów, to chyba normalna reakcja zdrowego człowieka? Tak samo jak pała się nienawiścią do morderców czy gwałcicieli. Ludzie, którzy nie szanują drugiego człowieka nie zasługują na szacunek.

Corderosa

Nie zesraj się.

Corderosa

Spadaj na tłiter, yyyy Elon kupił, teraz będą dupy pękać.

Corderosa

To jest miejsce do oceniania filmu, a nie komentarzy.

Corderosa

Ale im dalej na wschod tym wszyscy bardziej kolorowi.. zero logiki

Corderosa

Nie wiem czy nienawiść się leczy, ale spróbuj, bo jesteś po prostu niebezpieczny dla otoczenia.

Corderosa

A ja moge zostać ? Należę do ONR .

Corderosa

Przdciez na wschodzie jest więcej "kolorowych" niż na wschodzie XD
No chyba, że dla ciebie mongolowoe, hindusi, arabowie, chińczycy itd to sa ludzoe białego koloru skóry.

Przez kilka lat mieszkałem za granicą w tak zwanym cywilizowanym zchodzie. Jedyne co zauważyłem to to, że jedynymi ludźmi, którzy są w stanie się integrować z innymi to właśnie są biali. Cała reszta tworzy getta i nie ma żadnej chęci integrować się.

Corderosa

mądry komentarz, faszyści i nietolerancyjna hołota na wschód i byłby pokój w Polsce