PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526365}

Zniknięcie na 7. ulicy

Vanishing on 7th Street
2010
4,9 6,0 tys. ocen
4,9 10 1 6048
3,3 3 krytyków
Zniknięcie na 7. ulicy
powrót do forum filmu Zniknięcie na 7. ulicy

Silent Hill???

ocenił(a) film na 4

Pierwsze co przyszło mi do głowy podczas oglądania trailera to właśnie gra Silent Hill.
Bardzo podobny rodzaj klimatu. Mrok, ciemność, tajemnica i niepokojące rzeczy kryjące się
w cieniu...
Muszę przyznać że już sama zajawka tego filmu wywołała u mnie dreszcze:)

No i fajnie wygląda, tak często ostatnio spotykane, wyludnione miasto. Bardzo intryguje
mnie co się za tym kryje i dlaczego niektórzy zostali oszczędzeni. Coś w stylu historii z Silent
Hill? Ktoś otworzył wrota piekieł?
Bo wydaje mi się że wampiry, zombie i kosmitów możemy wykluczyć już na starcie:). Ja
stawiam na jakieś istoty ze strefy mroku;)

Mam nadzieję że ten film mnie nie zawiedzie i że rozwiązanie tajemnicy nie będzie banalne:)

Stilnes

wampirów na 100% nie będzie bo czytałem gdzieś że przygotowali coś straszniejszego dla widzów

ocenił(a) film na 7
Stilnes

mi to bardziej przypomniało "Jestem legendą",tyle że nie było tutaj potworów.Zakończenie filmu było dla mnie niejasne,bo wciąż nie wiem,co zabierało ludzi i dlaczego :). Ale horror całkiem całkiem.Mnie trzymał w napięciu

ewekroza

To co widziałem w tym filmie przypomniało mi jeden odcinek jakieś bajki gdzie cienie które zabierały ludzi byli ich własnymi cieniami (odbiciami) z innego wymiaru

Przed końcem jest tez pokazane jak słońce zachodzi to pojawiają się 3 cienie głównych bohaterów