Leigh Allen - za wg. graysmitha - zeznania kobiety w celi ( w sumie mógł to być każdy ) , zeznanie postrzelonego dzieciaka , ta sama data urodzenia , znaczek w zegarku i to wszystko ... czyli tylko jeden dowód reszta poszlaki - jednak wykluczyło go dna.
Rick Marshall - do dziś chyba jest głównym pozostałym podejżanym - jak dla mnie głos ma zupełnie inny niż zodiak (cbs)- jedynie jakiś fragment domniemanego pisma jest mu przypisywany i co dalej na niego było ? Tzn nie wiem czemu graysmith tak przy nim obstawiał. I co on miał wspólnego z pierwszą ofiarą ?
Apropos związku Allena z pierwszą ofiarą. Było duże ale podobno sporo z tych "dowodów" jego związku z pierwszą ofiarą było zmanipulowanych bądź w nagięty sposób zinterpretowanych.
Allen nie zostawił owego filmu (tzn po jego śmierci został skonfiskowany przez policję albo fbi ale nigdy nie został ujawniony) a koleżka - jego przyjaciel który go podkablował mógł poprostu przeczytać fragmenty wypowiedzi zodiaka z gazet i poprostu na ich podstawie puścić historyjkę że niby wszystko to mu allen opowiedział.
Zapraszam do tematu założonego przez Albertino "Wierne odtworzenie faktów" czy coś podobnego, gdzie pokazuje dowody na to, że Allen nie był Zodiakiem. Jest to długi temat, ale postaraj się zjechać na dół, a zobaczysz mój baaardzo długi post. Tam pokazuję, że Allen nie był Zodiakiem a Graysmith to kłamca. Jeśli jesteś ciekawy :)