Akcja się rozkręciło dopiero w ostaniej godzinie, a wcześniej..ehh. JAkby poskracali to by fajny film był. może.
Ja po 40 minutach zrezygnowalem - flaki z olejem... Moze innym razem uda mi sie obejrzec cala przydlugawa "ballade". Po tak dobrym rezyserze oczekiwalem o wiele wiele wiecej
skoro mówisz "po tak dobrym reżyserze" czy "flaki z olejem, przydługawa ballada" bleble to obejrzyj całość! na pewno zmienisz zdanie
albo inaczej: powiedz mi czy 'Wszyscy ludzie prezydenta' też są nudnym filmem? Zodiak to idealne połączenie ww. filmu i przykladowo "Siedem"
takie "nudnawe" momenty jak co poniektórzy mówią też są potrzebne, nie może być przecie akcji non stop. Już nie chce myśleć co by było jakby dzieciom neo albo fanom filmów stricte hollywoodzkich puścić coś z francuskich nowofalowców..
nudny? flaki z olejem? w takim razie idz sobie na Spider-Mana 3, czy cos w tym guscie... zapewniam: 0% myslenia 100% akcji... nastepnym razem, zanim pokusisz sie o opinie, najpierw obejrzyj (i co wiecej - postaraj sie zrozumiec) CALY film...
pozdrawiam