PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328386}
7,7 228  ocen
7,7 10 1 228
Zoetrope
powrót do forum filmu Zoetrope

skad wziasc

ocenił(a) film na 8

skad wziasc ten filmik, kto pomoze?
gg 460107
reemi@o2.pl
dzieki z gory!

reemi

Po pierwsze! Nie "wziąść" tylko "wziąć" !! Zapamiętaj to sobie! A po drugie, to zastanów się nad tym pytaniem. Jeśli się zastanowisz i nie dojdziesz do podobnego wniosku, jak ja, czyli takiego, że to pytanie jest głupie, to widocznie głupie jest ono dlatego, że sam jego autor inteligencją nie grzeszy.

ocenił(a) film na 8
sober_9

Po pierwsze: dziękuję za poprawienie błędu, zgadzam się z tym że trzeba się nawzajem poprawiać, dzięki temu społeczeństwo się samodoskonali.
Po drugie: odnoszę wrażenie, że brak Ci empatii. A brak ten podkarmiony totalnym brakiem asertywności (komunikacja internetowa a priori anonimowa tępi asertywność i obiektywizm) jest pożywką dla takich chamskich wypowiedzi jak Twoja. Na tej płaszczyźnie nie mogę zaakceptować twojej agresywnej postawy, twój sąd wobec mojej osoby jest dla mnie niczym.

Ad. 1: forma jest ważna ale treść ważniejsza...
Ad. 2: jestem skrajnym relatywistą i wieżę, że w rzeczywistości jesteś porządnym człowiekiem.

reemi

No właśnie! I to mi się podoba! Widać teraz, że jesteś porządnym internautą i cieszę się, że się co do Twojej osoby pomyliłem. Wybacz, że byłem niemiły. Akurat tym razem, w istocie, empatii mi zabrakło.

ocenił(a) film na 8
reemi

prośba nieaktualna, już go obejrzałem :)