PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36674}
6,5 112 tys. ocen
6,5 10 1 111887
4,4 19 krytyków
Zróbmy sobie wnuka
powrót do forum filmu Zróbmy sobie wnuka

Dziwi mnie taka niska ocena tego filmu w recenzjach, wszystkie trzy przekreślające film całkowicie, jedna z nich daje filmowi 1/10... Kiedy IMO jest lekka, śmieszna i przyjemna. OK, może się nie podobać recenzentowi, w końcu z gustem jest jak z d*pą - każdy ma swoją. Ale stwierdzeni, że "Zróbmy sobie wnuka" podobać się może jedynie ludziom "inteligentnym inaczej", to zniechęcanie innych do filmu i jakaś postać przelewania żółci wywołanej tym, że was nie rozśmieszył.
Podczas oglądania komedii, ściany mieszkania drżały niekiedy wskutek głośnego śmiechu. Nie wiem, może jestem właśnie tym "inteligentnym inaczej". Trudno, jeżeli dzięki temu gagi zawarte w tym filmie mnie śmieszą - lubię swój domniemany niski iloraz inteligencji. ;)

ocenił(a) film na 10
Verbaclous

Też jestem "inteligentny inaczej". Albo to może recenzentowi przyda się trochę poczucia humoru?

ocenił(a) film na 9
emdzej

Też jestem "inteligentnym inaczej" bo spodobał mi się ten film. To nic, że studiuję na 2 roku na Politechnice elektronikę. Widocznie jestem głupi, bo śmieszył mnie ten film. :)

Dobry film na odstresowanie się i rozluźnienie.