Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dla mnie ten film jest the best. Obsada z Jackie Chanem w roli głównej.
Facet musiał wypić wino żeby mieć moc. Jajca gwarantowane!!!!! Polecam

U MNIE NA ULICY JEST DOM W KTURYM STRASZY I CO NOC SŁYCHAĆ ODGŁOSY TAKIE JAK BY KTOŚ PODRZYNAŁ KOMUŚ GARDŁO RAS JA Z MOIMI KOLEGAMI TAM POSZLIŚMY I ZOBACZYLIŚMY DZIWNE Hmmm
BARDZO DZIWNE RZECZ TAKI RZECZY STRASZNE KTURESĄ NIE DO OPISANIA PO PROSTU NIE MA OKREŚLEŃ WIĘC SZYBKO UCIEKŁEM LECZ ODGŁOSY DALEJ SĄ I BĘDĄ....

więcej

Chcialbym zdobyc plyte "Cuba Libre" wykonawcy Willy Chirino wydan Moze to byc tez wersja wydana w promocji rumu Bacardi, wydanej rok pozniej albo w 2000 rej w 1998 r. przez firme Sony Music. Może ktoś wie jak zdobyć i gdzie???

POLECIĆE MI DOBRY HORROR BĘDE BARDZO WDŹĘCZNY POZDROWIENIA CZEKAM NA ODPOWIEDŹI

Czesc Czy nie Wiecie Moze Skad moge Sciagnac Ten Film ? Jezeli ktos wie niech da znac tutaj na forum lub moj e - mail screm_pl@interia.pl
!!! Dziekuje z Gory !!!

jest ich w trzy pupy i troche ale może ktoś ma jakiś wyfaworyzowany?

- przeszukiwanie przez rzymian tajnego schronu Frontu Wyzwolenia Judei
- skecz z mielonką
- skecz o natręcie w barze
- skecz z tygrysem w dzunglii
- skecz na wojnie "podarki dla szefa"
- blackmailing
- już kurde nie wiem za dużo ich jest

Dodając komentarz do pytania o najbardziej romantyczny film pomyślałam sobie o "Nigdy w życiu" i świetnej roli Danuty Stenki...i przez chwilę przeszła mi też myśl, co by było gdyby to nie ona wygrała casting... a jeśli nie ona to kto?
Na chwilkę zamieńcie się w reżysera i rzućcie jakieś propozycje!!!

Oglądałam juz"Osade" i w sumie szczerze musze przyznać ze byłam zaskoczona-zamiast reklamowanego w medich horroru zobaczyłam dramat psychologiczny z lekkim dreszczykiem.MI osoBIŚCIE FILM PODOBAŁ SIĘ-SZCZEGÓLNIE mR.bRODY ZNACZY Jego kreacja ale zauważyłam ,zę sporo ludzi nudził ten obraz.Według mnie jest to wina mediów...

więcej

Ostatnio oglądałam ten film ( bardzo mi się podobał) ale oczywiście nie załapałam końcówki. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić kto w efekcie jest kim i o co chodziło??PROSZĘ ( wiem, że pewnie wydaję się tępa:(( )!!
Nie mogę przez to spać!!!

Ekrany naszych kin są coraz bardziej zasypywane ekranizcjami komiksowymi z których niwiele jest rzeczywiście warte obejrzenia vide HULK, odświeżanie Batmana czy kolejne warjacje na temat AvP też już są nużące( mimo iż jestem wielkim fanem tych serii )... co wy o tym sądzicie? co powinno zaistnieć na dużym ekranie?...