Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, szukam tytułu francuskiego filmu opowiadającego o dziewczynie, której Brat wyjechał czy zaginął. Być może był to bliźniak, na pewno bohaterka otrzymywała od niego listy. Na końcu okazuje się, że chłopak zginął na wakacjach w Hiszpanii, a listy pisał ojciec żeby dziewczyna się nie zalamala. Z gory dziekuje.

Bardzo dawno temu, widziałem film z którego pamiętam tylko jedną, prawdopodobnie końcową scenę w której widać planetę ziemię, z pasem asteroid wokół niej.
Myślę że, był to film katastroficzny, ktoś coś kojarzy ??

Oglądalem go stosunkowo dawno jedyne co pamietam to scena kiedy jakies kobiety sie kąpały i pojawily sie wtedy szczury, jeszcze pamietam jak jakis bohater mial urodziny i zamówili mu striptizerke i tanczyla kiedy on siedzial na krzesle. Bede bardzo wdzieczy jesli ktos znajdzie ten film

Witam,

kojarzy ktoś może film o tematyce katastroficznej, gdzie w kierunku Ziemi zmierzała asteroida, a próbujący się schronić mężczyzna z synem w momencie chyba już pewnej desperacji, bo nie mieli, gdzie się schronić - zaczęli kopać doły w ziemi. W trakcie kopania temu chłopakowi pękła łopata i ojciec oddał mu...

Witam, może kto pomoże? 1.z wątkiem dziewczyny której przy okazji robienia niewinnych aktów zrobiono też mocniejsze zdjęcia aparatem ukrytym w lampie Dziewczyna później ...

dlaczego na filmwebie nie mogę oglądać żadnych filmów tylko ich zwiastuny. To jest dziwne ponieważ na tej stronie są filmy których nie ma nigdzie indziej a jak są to płatne. Proszę o jakieś wyjaśnienia

pamietam tylko ze jakis murzyn(podobny bardzo do richarda pryora) uciekal z kolega,nastepnie byla scena najprawdopodobniej w jakims pociagu spotkali zolnierzy(chyba z krajow arabskich),wtedy ten murzyn byl przebrany za ksiedza,jeden z zolnierzy poprosil o blogoslawienstwo(dla kogos lub siebie),a ten murzyn''o...

Pamietam tylko że był o gosciu bardzo wierzacym, ktory wezwał kogos (nie pamietam własnie kogo, ale chyba jakis robotnikow, albo gosci od duchów :D) i o ni u niego w piwnicy znalezli dziewczyne

Jakieś 2 lata temu oglądałem film o rodzinie która pojechała pod namioty i znaleźli w lesie inne opuszczone obozowisko i niemowlę którego rodzine zabili miejscowi myśliwi ,

Szukam juz od dawna tytułu filmu, gdzie ofiarą obesyjnej miłości jest kobieta. Ciage jest przesladowana i nachodzona w, domu. Ktos pomoże?