Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na parlingu koles albo podlozyl gps albo wsiadl do auta z kims pojechal do nich do domu zamieszkal na struchu gdy wszyscy wyszli porozkladal kamery po domu

W filmie był chłopak, który spiewał i była taka ciemnosóra dziewczyna piosenkarka ktorej ojciec miał wytwórnię muzyczną ona miała takiego dużego psa i przyjaciółki jedna miała czarne włosy druga blond tytuł byl zwiazany z marzeniami. proszeeee pomozcie

szukam filmu, gdzie ktoś staje w obronie gnębionego/dręczonego (najlepiej w szkole)
Bijatyka mile widziana XD

W The ring z 2002 r (amerykańska wersja ) Noah znajduje kartę matki Samary na której pisze ze dwa razy poroniła a jedno dziecko urodziła żywe zaś psycholog ? Samary z wyspy mówi :Wyjechali i wrócili z adoptowaną córka.
Wiec jak to w końcu jest ,Samara jest adoptowana czy nie ?

W sumie jest jeszcze dużo rzeczy w...

więcej

Od dłuższego czasu nie mogę znaleźć trzech filmów, które pamiętam z lat 90-tych. Opiszę je, mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc.
1. 3 dorosłe siostry nie wiedzą nic o zabójstwie ich czwartej siostry, które miało miejsce kiedy były małe. Jedna z sióstr poddaje się hipnozie i odkrywa, że to ich matka ją...

Witam serdecznie

Kilkanaście lat temu ok. roku 2009 oglądałam w telewizji film. Fabuła wiązała się z tym, iż kobiecie strażaczce pewien psychopata zabijał narzeczonych - najprawdopodobniej w odwecie za nieuratowanie krewnego z pożaru.
Kobieta - aktorka z tego co pamiętam była rudowłosa, podejrzewałam że to...

szukam starego serialu, w ktorym w jednym odcinku nastapil atak jogurtu i ekipa jakichs ludzi probowala nad nim zapanowac

Witam, szukam pewnego horroru lecz nie pamiętam jego nazwy. Pamiętam że było tam o pielęgniarce która nawiedza szpital ma na sobie jakieś szyny które kiedyś nosiła jedna z pacjentek. Pod koniec filmu szpital się zawarła. Bardzo proszę o pomoc. Już od dawna szukam tego filmu i nie mogę go znaleźć.

Oglądałam ją dawno mogą to być lata 90, pamiętam tylko że był motyw złodzieja/złodzieji przebranych za Mikołaja

Film produkcji francuskiej ewent. angielskiej (80%-20%) produkcja lata70-80 chyba...sensacja ewent. czarna komedia!....akcja dzieje się w zamku, dużym domu ... spotykają się spadkobiercy czy grupa osób w sprawie spadku, nagrody?.......i giną w różny sposób ,a na koniec naprzeciw siebie przy stole pozostają dwaj...