Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jestem prawie pewna, że wrzucałam już tu ten post, ale nie mogę go odnaleźć, kto pomoże z tytułem?

Film był chyba z lat 90, amerykański albo brytyjski, pamiętam go bardzo dawno. Samotna matka wychowywała małą dziewczynkę, ale bardzo im się nie wiodło, chyba interesowała się nimi opieka społeczna. Albo matka, albo...

więcej

Cześć! Lata temu oglądałem film, w którym centralną fabułą była asteroida/kometa, która uderzając w Księżyc powoduje jego rozpad. Ludzie chowają się pod ziemią i wychodzą po setkach lat... Pamiętam, że na końcu wokol Ziemi był pierścień jak wokół Saturna.

Szukam w Googlach i szukam i nie znajduje

Jak byłam mała, w latach 90 tych widziałam kawałek odcinka chociaż mi nie pozwolili i cały czas go pamiętam ale nie moge odnaleźć

była grupa jakoś 5 osób, którzy podróżowali chyba na inne planety chyba przez portal

odcinek chyba się zaczął tak ze strzelali do pszczół...

więcej

Witam

Szukam starego filmu ( lata 80,90 ) motyw jest taki że dziewczyna wybiera się na randkę z facetem,ale dowiaduje się o tym jej były chłopak szaleniec . Później przez cały film gania tą parę po autostradzie . Na końcu bodajże ten zły spada z jakiegoś klifu czy coś .

Poszukuję filmów o tak zwanym efekcie motyla
Efekt motyla
Mr nobody

Cześć! Lata temu oglądałem film, w którym centralną fabułą była asteroida/kometa, która uderzając w niego powoduje jego rozpad. Ludzie chowają się pod ziemią i wychodzą po setkach lat... To tyle

Witam, od jakiegoś czasu poszukuje filmu katastroficznego, obsady nie pamiętam lecz pamiętam parę scen mogę się mylić. W stronę ziemi leciał najpierw jeden meteoryt, chyba pole magnetyczne ziemi się odwróciło czy bieguny nie pamiętam dokladnie, wiem że przy locie helikopterem główny bohater z kimś zauważają że Rzeka...

więcej

Film jakoś z początku lat ’90, rodzinka jedzie nocą autem i nagle trąci istotę,która okazuje się być gorylo-człowiekiem ( z tego co pamietam) potem zaprzyjaźnia się z nim , tylko to pamietam:/ ktoś kojarzy ?

Drodzy filmomaniacy, czy moglibyście wpisać tutaj tytuły hiszpańskich filmów, pierwsze, które przyjdą Wam do głowy? Potrzebuję zrobić badania do pracy magisterskiej i szukam filmów, które większość polaków zna i oglądała. Wystarczy sam tytuł :) Z góry dziękuję za pomoc!

witam. szukam filmu/ komedii w ktorej gosc znajduje kota, ktory jest od jakiegos bossa mafii, pozniejz kumplem podstawiaja sie za jakis zabojcow. pamietam tylko tyle